About Teasmade
Rank 208146
180 followers Joined May 2021
Hi, well I seem to have messed up already, I thought what I posted the other day was my intro but it’s a blog! Hey

Posts

5

Questions

1

Login
Create Your Free Wealthy Affiliate Account Today!
icon
4-Steps to Success Class
icon
One Profit Ready Website
icon
Market Research & Analysis Tools
icon
Millionaire Mentorship
icon
Core “Business Start Up” Training
asked in
Getting Started

I’m stuck! I’ve written a blog but can’t see how to post it……which is crazy as I accidentally posted my bio under blog before. It’s ready

See image below, add couple of tags bottom relevant to your content, you may add a header image however not required. and publish.

Without two tag names, you are NOT able to publish blog post.

there are 2 arrows first you need to fill in a tag 5 at max and then you go to the publish button the picture is a choice

Have you noticed the publish button? You can click that and then maybe you can add a picture.

The buttons onscreen are H1 H2 H3 P ….I’ve pressed P but it’s not publishing

Hi

I hit Publish if in Classic editor, if editing again "update" - I hit Publish choose my options if in site content, like what site, post or page and author.

A photo is irrelevant. You may also need to empty browser cache refresh and try again. Try URL in a different browser or mobile device.

You can also empty servers cache.
Websites > Site Manager > Details > Sitespeed > Empty site cache

Hi, if WA blog you need select at least a couple of tag names and up to five before you are able publish.

I’m so sorry I don’t understand at all! How do I check if I’m in Classic editor? I just went into New Blog, copy and pasted what I’d written into it, and this is what I’m seeing

Try clicking the abc word check. You should be seeing a "publish" window where you will indicate if it is a post or page and the website where you want it published. Click save in the window near the abc just to make sure you keep your work..

See image below, add couple of tags bottom relevant to your content, you may add a header image however not required. and publish.

Without two tag names, you are NOT able to publish blog post.

Classic editor belongs to WordPress sites back office.

As you are typing your content you should be seeing the following with save and publish on the right side.

The publish button finally appeared……don’t know where it has been hiding …..thanks so much

Awesome so happy for you.

Just commented on your published blog post.

Excellent. Magic happens here!😉😉

you can click the button publish it if you use the classic editor

I think you’re talking about my draft website? The blog I want to post is a WA blog,,,,,sorry if I misunderstood you

no problem i had the idea it was for you're website indeed

See more comments

How do I post a blog thats sitting in new blog?

How do I post a blog thats sitting in new blog?

asked in
Getting Started

I’m stuck! I’ve written a blog but can’t see how to post it……which is crazy as I accidentally posted my bio under blog before. It’s ready

See image below, add couple of tags bottom relevant to your content, you may add a header image however not required. and publish.

Without two tag names, you are NOT able to publish blog post.

there are 2 arrows first you need to fill in a tag 5 at max and then you go to the publish button the picture is a choice

Have you noticed the publish button? You can click that and then maybe you can add a picture.

The buttons onscreen are H1 H2 H3 P ….I’ve pressed P but it’s not publishing

Hi

I hit Publish if in Classic editor, if editing again "update" - I hit Publish choose my options if in site content, like what site, post or page and author.

A photo is irrelevant. You may also need to empty browser cache refresh and try again. Try URL in a different browser or mobile device.

You can also empty servers cache.
Websites > Site Manager > Details > Sitespeed > Empty site cache

Hi, if WA blog you need select at least a couple of tag names and up to five before you are able publish.

I’m so sorry I don’t understand at all! How do I check if I’m in Classic editor? I just went into New Blog, copy and pasted what I’d written into it, and this is what I’m seeing

Try clicking the abc word check. You should be seeing a "publish" window where you will indicate if it is a post or page and the website where you want it published. Click save in the window near the abc just to make sure you keep your work..

See image below, add couple of tags bottom relevant to your content, you may add a header image however not required. and publish.

Without two tag names, you are NOT able to publish blog post.

Classic editor belongs to WordPress sites back office.

As you are typing your content you should be seeing the following with save and publish on the right side.

The publish button finally appeared……don’t know where it has been hiding …..thanks so much

Awesome so happy for you.

Just commented on your published blog post.

Excellent. Magic happens here!😉😉

you can click the button publish it if you use the classic editor

I think you’re talking about my draft website? The blog I want to post is a WA blog,,,,,sorry if I misunderstood you

no problem i had the idea it was for you're website indeed

See more comments

Login
Create Your Free Wealthy Affiliate Account Today!
icon
4-Steps to Success Class
icon
One Profit Ready Website
icon
Market Research & Analysis Tools
icon
Millionaire Mentorship
icon
Core “Business Start Up” Training