About cramervod
Rank 3222
2,882 followers Joined April 2017
Hello Everyone Eric Here, Let me tell you about why I came to Wealthy Affiliate. I was stuck in life for many years, battling all sorts

Posts

33

Questions

10

Login
Create Your Free Wealthy Affiliate Account Today!
icon
4-Steps to Success Class
icon
One Profit Ready Website
icon
Market Research & Analysis Tools
icon
Millionaire Mentorship
icon
Core “Business Start Up” Training
asked in
Search Engine Optimization

I have rankings for my image, and a button but my blog posts aren't in the rankings. This to me doesn't make any sense

Good morning my friend, I cannot answer your question however my curiosity is going Wile. when you find what's really going on and how to solve it could you please post it. Thank you and may you have a successful day.

Have a look at my answer to Triblu

here are the images and not sure why it does this?

Hey Eric,

Check out my screen print below...

When inserting images in the future, just make sure that "None" is selected and all will be fine.

To remove a link from your images, it would be the same as removing links form text. Here's a tutorial to assist you: Hope you find this helpful.

One problem, I didn't put a link for the image.

Go to the Text Editor, find the image and check for certain that the link is not there because that is what is being indexed.

Check out the tutorial I provided for you if you need help locating a link.

this is the code

Viewing your site for myself, you have shortcodes displaying in your sidebar that should not be there. Shortcodes are used to help display something not the shortcode itself.... so, I am wondering if you have plugins that are conflicting with one another.

As for the linked image, when I Google searched your issue, the 1st listed in my results is a forum discussing this issue. You may gain an advantage by finding a solution by running the same search and reading through a few of the suggestions.

Don't forget to BACK UP your website BEFORE making any major changes so that if your site breaks you will have a means of restoring it to what it was BEFORE you made the changes.

I think I figured it out but since the search engines take time to take effect it's hard to know for sure until it's crawled. But I needed a redirect for the attachment pages associated with each media item. In All In One SEO general setting, you can find it by scrolling down. Check the box and update.

Or

Follow what is shown here:
https://themeisle.com/blog/redirect-wordpress-attachment-pages/

Hey Eric,

You could use what you experienced and then state how your resolved it in a tutorial here. Remember that is what we do... share what we discover... PLUS, you will receive credit for your tutorials created.

The screen prints above and the proof of NO link screen print are all above (if you didn't keep them). Simply right mouse click them select to view each one and save them in your download folder... VOILA... you've got those images to explain what happened :-)

Just a thought...

See more comments

I notice weird things that I didn't expect to see?

I notice weird things that I didn't expect to see?

asked in
Search Engine Optimization

I have rankings for my image, and a button but my blog posts aren't in the rankings. This to me doesn't make any sense

Good morning my friend, I cannot answer your question however my curiosity is going Wile. when you find what's really going on and how to solve it could you please post it. Thank you and may you have a successful day.

Have a look at my answer to Triblu

here are the images and not sure why it does this?

Hey Eric,

Check out my screen print below...

When inserting images in the future, just make sure that "None" is selected and all will be fine.

To remove a link from your images, it would be the same as removing links form text. Here's a tutorial to assist you: Hope you find this helpful.

One problem, I didn't put a link for the image.

Go to the Text Editor, find the image and check for certain that the link is not there because that is what is being indexed.

Check out the tutorial I provided for you if you need help locating a link.

this is the code

Viewing your site for myself, you have shortcodes displaying in your sidebar that should not be there. Shortcodes are used to help display something not the shortcode itself.... so, I am wondering if you have plugins that are conflicting with one another.

As for the linked image, when I Google searched your issue, the 1st listed in my results is a forum discussing this issue. You may gain an advantage by finding a solution by running the same search and reading through a few of the suggestions.

Don't forget to BACK UP your website BEFORE making any major changes so that if your site breaks you will have a means of restoring it to what it was BEFORE you made the changes.

I think I figured it out but since the search engines take time to take effect it's hard to know for sure until it's crawled. But I needed a redirect for the attachment pages associated with each media item. In All In One SEO general setting, you can find it by scrolling down. Check the box and update.

Or

Follow what is shown here:
https://themeisle.com/blog/redirect-wordpress-attachment-pages/

Hey Eric,

You could use what you experienced and then state how your resolved it in a tutorial here. Remember that is what we do... share what we discover... PLUS, you will receive credit for your tutorials created.

The screen prints above and the proof of NO link screen print are all above (if you didn't keep them). Simply right mouse click them select to view each one and save them in your download folder... VOILA... you've got those images to explain what happened :-)

Just a thought...

See more comments

Login
Create Your Free Wealthy Affiliate Account Today!
icon
4-Steps to Success Class
icon
One Profit Ready Website
icon
Market Research & Analysis Tools
icon
Millionaire Mentorship
icon
Core “Business Start Up” Training