Do you experience issues like I do today?

Last Update: September 26, 2016

Today, I have a bunch of challenges here in WA.

The first problem is a message I received was from Kyle and Carson telling me that I use too much bandwidth. I have a conversation going on with them now, by the way, and are waiting for a response. I am not sure what to do with this so I am reaching out for help. They mentioned my video. I have one video and I am hosting that on Youtube. Does anyone knows what I am talking about? They tell me to limit my images and scripts. Images in my content or? Can anyone help?

The second problem is that I don't get any access to Jaaxy or the keyword tool here in WA. I know that it's not only my problem. Does anyone else have that problem?

The third problem I ran into was when I wanted to leave a SiteComment on other's site. I got this message:

We're sorry, too many of your previous comments have been reported as spam, being inappropriate, or low quality. You do not have the ability to leave further comments.

I have 77 % approval comments now. Is that not enough?

Does anyone else have similar problems? Please tell me.

Sincerely

Tove


Join the Discussion
Write something…
Recent messages
CateR Premium
Too much bandwidth?
Would that be for http://healingwithcoconuts.com/ ?

It's not the smallest site ever seen - but what happens when it goes really really big?

I sure didn't know there was a website bandwidth restriction here - has it always been here or is this something new?
Reply
ToveL Premium
Yes, you're right. That's my site.
But what do you mean with not the smallest site? What's making my site medium big? What's a small site?
You see, I am a newbie lol.

I haven't heard about this issue before.
I have been here for 5 months now.
Reply
CateR Premium
I've seen some sites that are 1 page - small.
And others that are so large they might well have more than a coupla thousand pages - large.

I don't understand how your site can be "using too much bandwidth."

Sorry - that's not an official description - just mine.
Reply
ToveL Premium
I see what you mean now.
I think they meant my video. But I don't understand what they mean. They mean I am streaming my video from WA but I have published my video on youtube and embedded the link to my site.
So I don't know what to do about it yet.
I just deleted my video until I know what to do.
Reply
CateR Premium
That just sounds weird!
Embedding videos (in the plural) is ... normal.
WA even recommends we do that. And YT is the best known source of own and other videos.
Reply
ToveL Premium
Yes, it is. So I really don't know what the heck I am doing.
I messaged to Carson once more to see if I can get this sorted out. I hope I will.
Reply
CateR Premium
Good luck - let us know how it goes......
Really curious about this "too much bandwidth thing."
Reply
ToveL Premium
Yes, I will come back and give you a feedback. When I have received an answer from Kyle or Support.
Reply
CateR Premium
Thanx.... :-)
Reply
MPollock Premium
Like it, and we all end up with a few problems.
Reply
ToveL Premium
Have you had problems today as well?
Reply
MPollock Premium
I end up having problems a lot, today Jaaxy would not work. etc
Reply
ToveL Premium
Sorry to hear that. I hope everything is better tomorrow for all of us.
Reply
drjec Premium
I only have experience with the last problem. I got this message also. I got it cleared up by writing to Kyle. (I think he was the one that cleared it up.) Apparently, if you comment on a site at the same time as someone else, one person's comment can be consider, by the system as spam. I had to wait a week, but the message went away.
Reply
ToveL Premium
Thanks, that's really reassuring. Actually, that's taken care of but I still am experiencing issues with my site. I know that Jaaxy and the keyword tool is an issue everyone has.
They do send me messages from support but the messages are empty each time. This day has been the weirdest day since I started on my online business journey.
I do hope that tomorrow will be a better day.
Thanks for stopping by.
Reply
Ivine Premium
Hi Tove, sorry I cannot help you as this is way over my head. Irv.
Reply
ToveL Premium
That's ok, Irvine. Thanks for stopping by.
Reply
onmyownterms Premium
1) The bandwidth is being eaten up by the fact that the video is hosted on YouTube and however you are linking to it is causing it to stream from WA instead of YouTube... try linking instead of embedding.
2) Jaaxy and WA Keyword Tool issues are global and don't have anything to do with you personally.
3) You must maintain an 80% approval rating. You can still earn credits through providing SiteFeedback rather than comments, which doesn't have an 'approval' requirement.
Reply
ToveL Premium
Thanks for providing me with answers.
I've had 77 % a long time now.
So why to get this message now.
I will learn how to link instead of embedding. I really thought I was doing the right thing with video but I will try what you say.
I clicked on both SiteComments and SiteFeedback and I can't use any of them.

Tove
Reply
ToveL Premium
Do you know how to link a video? I am trying to find out how to do this but I can't figure this out. Everyone is talking about how to embed a video. That's what I have learned here in WA too. So I am stuck now.
How do you publish videos on your site?

Tove
Reply
onmyownterms Premium
I don't do video yet. Hate the camera, I'd just include a text link to the location of the YouTube video is the bandwidth is an issue.
Reply
ToveL Premium
Ok, I am still waiting for feedback from Kyle and Carson. They sent a message but it's empty so really weird things is happening to me today. I can also give SiteFeedback again. No problem at all.

Thanks for supporting me.
Tove
Reply
CateR Premium
I have 3 YT videos embedded on one page on my site - I don' get this bandwidth knuckle-wrap?
Reply
ToveL Premium
I don't know if you do. Probably not if you haven't got any mail from Kyle and Carson like I did.
Reply
Top