About olieben
Rank 5012
477 followers Joined March 2019
I am Christopher i have decided to join WA as a online business entrepreneur, as a matured individual i have come to realize that there

Posts

74

Questions

27

Login
Create Your Free Wealthy Affiliate Account Today!
icon
4-Steps to Success Class
icon
One Profit Ready Website
icon
Market Research & Analysis Tools
icon
Millionaire Mentorship
icon
Core “Business Start Up” Training
asked in
Authoring & Writing Content

has anyone else found this a problem recently? i drafted and saved a 1,500 article ,
SAVED IT
then went back to find it was
ZERO in the New listed article?

... geez ... well, text is auto-saved and yes, it's vital to click 'save' ...
perhaps a refresh and try to view it again ... hopefully, it should all be there ....

Or ... check in with Site Support with your url and perhaps they can bring it forward ....

hope it gets resolved well for you ... :)

Hey K..
Finally i went straight to my Site and wrote it in there all over again
No saved posts, only Header name and no contents?
Weird!

Thanks... k
Chris

🤔 it is not in the Draft section, Chris?

not at all Jeffery, its kaput man gone?

I don't know what to say about it then, Chris!

Hi - As what Abbie said, our content is autosaved.

If you'll go again to the post that you are working on, far down left, you'll see something like "number of revisions you've done, and the last time your content has been autosaved".
Try to click that, hopefully you see your revisions.

Hope that helps.

Afraid not been there but its kaputt, gone

Hi, it is auto saved, however you still have to click Save next to publish top bit.

I would refresh and try again. I would also contact site support ask if they have a back app cache perhaps.

https://my.wealthyaffiliate.com/websites/support

I don't have a problem writing in site content or saving docs.

Afraid not been there but its kaputt, gone

Hi Christopher, I haven't. I think it may be bug related

I guess your Right on that
Thanks

See more comments

Content not being saved in content writer?

Content not being saved in content writer?

asked in
Authoring & Writing Content

has anyone else found this a problem recently? i drafted and saved a 1,500 article ,
SAVED IT
then went back to find it was
ZERO in the New listed article?

... geez ... well, text is auto-saved and yes, it's vital to click 'save' ...
perhaps a refresh and try to view it again ... hopefully, it should all be there ....

Or ... check in with Site Support with your url and perhaps they can bring it forward ....

hope it gets resolved well for you ... :)

Hey K..
Finally i went straight to my Site and wrote it in there all over again
No saved posts, only Header name and no contents?
Weird!

Thanks... k
Chris

🤔 it is not in the Draft section, Chris?

not at all Jeffery, its kaput man gone?

I don't know what to say about it then, Chris!

Hi - As what Abbie said, our content is autosaved.

If you'll go again to the post that you are working on, far down left, you'll see something like "number of revisions you've done, and the last time your content has been autosaved".
Try to click that, hopefully you see your revisions.

Hope that helps.

Afraid not been there but its kaputt, gone

Hi, it is auto saved, however you still have to click Save next to publish top bit.

I would refresh and try again. I would also contact site support ask if they have a back app cache perhaps.

https://my.wealthyaffiliate.com/websites/support

I don't have a problem writing in site content or saving docs.

Afraid not been there but its kaputt, gone

Hi Christopher, I haven't. I think it may be bug related

I guess your Right on that
Thanks

See more comments

Login
Create Your Free Wealthy Affiliate Account Today!
icon
4-Steps to Success Class
icon
One Profit Ready Website
icon
Market Research & Analysis Tools
icon
Millionaire Mentorship
icon
Core “Business Start Up” Training