About ProCure
Rank 22114
395 followers Joined May 2019
I wish to create a better quality of life through my successes with the aid of Wealthy Affiliate. To learn, apply, earn, grow and scale. Which

Posts

4

Questions

1

Login
Create Your Free Wealthy Affiliate Account Today!
icon
4-Steps to Success Class
icon
One Profit Ready Website
icon
Market Research & Analysis Tools
icon
Millionaire Mentorship
icon
Core “Business Start Up” Training
asked in
Website Development & Programming
Updated

Why Does My Site Details In WA Show Zero Plugins?

As I navigate into the site manager to evaluate the site health bar to my site and click "view details" underneath the

Hi Shan,

How many plugins do you have that are active.

Try to keep the plugins low and you will see that zero build up.

All the best,

Michael

That doesn't implie that you have no plugins, that says you have, according to WA measures, that you have too many plugins installed. It shows 0% health when you have more than 10 plugins active. It's a WA thing, all my websites show 0%.

have you logged into your website and checked to see what plugins are set up? If they show there, then send a message to the help center and see if they can get it straightened out.
Ray

Thank you Ray.

I might leave that as a last resort just to see what colourful answers this exceptional community can conjure up for me before attempting

Regards

Shan

That might be a problem with your server, or you need to refresh your dashboard. Do that at the upper left corner near the url address bar. click the refresh button. It is a forward circle arrow. If it is the browser and you are in Google which is recommended switch over to internet explorer or firefox and see if that makes a difference.

Thank you so much for your informative answer.

I tried multiple times to refresh but to no avail.

I will give the alternate browser an attempt. That sounds cool.

Cheers!

Unfortunately, the alternate browser has yielded the same result

Hey Shan,

There is a "Show all" text link at the bottom of the Details. Did you click on that to expose ALL of your plugins?

(see screen print below...)

How do I navigate to that screen you are viewing?

I have located and they show as installed plugins

Details still read zero

If your website is hosted here on WA servers... go to: https://my.wealthyaffiliate.com/websites

Find the website you are looking for, locate and click on the Details button (see screen print below...)

Scroll down to "Installed Plugins" and then at the bottom of the default 5 shown (IF you have more than 5) then you will see the "Show All" text link that you can click.

Now you have me confused... where WERE you looking to see the complete list of plugins?

Your own Dashboard > Installed Plugins should have your website plugins listed too.

ok oddly it's showing 10% now when at the start of the day it was at zero

This is screen after clicking view detail under the site health bar

Thank you kindly for your great help regarding this matter

The screen print shows that you may have too many plugins, thus the red warning.

See more comments

Why does my site details in wa show zero plugins?

Why does my site details in wa show zero plugins?

asked in
Website Development & Programming
Updated

Why Does My Site Details In WA Show Zero Plugins?

As I navigate into the site manager to evaluate the site health bar to my site and click "view details" underneath the

Hi Shan,

How many plugins do you have that are active.

Try to keep the plugins low and you will see that zero build up.

All the best,

Michael

That doesn't implie that you have no plugins, that says you have, according to WA measures, that you have too many plugins installed. It shows 0% health when you have more than 10 plugins active. It's a WA thing, all my websites show 0%.

have you logged into your website and checked to see what plugins are set up? If they show there, then send a message to the help center and see if they can get it straightened out.
Ray

Thank you Ray.

I might leave that as a last resort just to see what colourful answers this exceptional community can conjure up for me before attempting

Regards

Shan

That might be a problem with your server, or you need to refresh your dashboard. Do that at the upper left corner near the url address bar. click the refresh button. It is a forward circle arrow. If it is the browser and you are in Google which is recommended switch over to internet explorer or firefox and see if that makes a difference.

Thank you so much for your informative answer.

I tried multiple times to refresh but to no avail.

I will give the alternate browser an attempt. That sounds cool.

Cheers!

Unfortunately, the alternate browser has yielded the same result

Hey Shan,

There is a "Show all" text link at the bottom of the Details. Did you click on that to expose ALL of your plugins?

(see screen print below...)

How do I navigate to that screen you are viewing?

I have located and they show as installed plugins

Details still read zero

If your website is hosted here on WA servers... go to: https://my.wealthyaffiliate.com/websites

Find the website you are looking for, locate and click on the Details button (see screen print below...)

Scroll down to "Installed Plugins" and then at the bottom of the default 5 shown (IF you have more than 5) then you will see the "Show All" text link that you can click.

Now you have me confused... where WERE you looking to see the complete list of plugins?

Your own Dashboard > Installed Plugins should have your website plugins listed too.

ok oddly it's showing 10% now when at the start of the day it was at zero

This is screen after clicking view detail under the site health bar

Thank you kindly for your great help regarding this matter

The screen print shows that you may have too many plugins, thus the red warning.

See more comments

Login
Create Your Free Wealthy Affiliate Account Today!
icon
4-Steps to Success Class
icon
One Profit Ready Website
icon
Market Research & Analysis Tools
icon
Millionaire Mentorship
icon
Core “Business Start Up” Training