Jaaxy is fixed

Last Update: May 27, 2019

Hey all! I don't know if many of you had this problem over the weekend. But I was having difficulties getting the QSR results from Jaaxy. It kept coming up with the result of "retry".

I've been working on posts all day and was just writing anyway. I was hoping that at least, maybe, one of my keywords were going to go through and work for me.

I was looking up another keyword just now and had almost given up on the whole result thing and was expecting to get a "retry" again. But, I actually got a result! I went through and tried some more and every single one I tried is working now!

Yay! So, just wanted to let you all know that if you were having problems with it before, it's working now. If you weren't having problems with it before and it's just me - it must have been this weather that was messing with it :)

Have a great day!

Join the Discussion
Write something…
Recent messages
Carson Premium Featured Comment
Hi Everyone, we've been hard at work making updates to Jaaxy and we've released the fix to QSR and the "Retry" issue. Thanks for your patience over the weekend while we experienced this.

Carson
Reply
Calh60 Premium
Thanks for your hard work on this Carson!
Reply
Carson Premium
You're welcome Calvin :)
Reply
Mick18 Premium
Thanks for your hard work. Appreciate all you do.
Reply
CandP Premium
Cool 😎 Carson! You guys 🎸!
Colette and Philip
Reply
Pedrone Premium
Just letting you know that I didn't have any problem with Jaaxy!
I m in W.Australia!
but good to know that it's all good!
thank you, Carson and the Team!
Reply
Scwebu Premium
Thank you
Reply
BobRoman Premium
You guys rock! Great job!
Reply
Bimby Premium
Thanks for getting this fixed.
Reply
Carson Premium
You're welcome Beatrice! Have a wonderful week :)
Reply
KayOSmith Premium
Awesome! So grateful for all your hard work! :) Thank you!
Reply
NWTDennis Premium
I hadn't noticed. I was taking a break with family this past weekend, but it's working now.

Isn't this a great tool? I was ok with the old WA Keyword tool, but Jaxxy Lite is so much better ... and it comes with the membership.

I sure hope new members realize what they have here at WA.
Reply
NicholaJames Premium
Hi Dennis,

Indeed, it is a great tool! We are grateful to have such an awesome tool. It is back to normal now.

Much success to you!

Kind regards,
Nichola
Reply
sminman7 Premium
Hi Kay and Carson,
Thank you for letting us know about the updates and that it is working again! Great news!
Michael Inman
Reply
LLettau1 Premium
Thanks for letting us know.
Reply
Scwebu Premium
Thank you
Reply
Pedrone Premium
good news is always welcomed!
have a good day:o)
Reply
LauraFuller Premium
Woohoo!!! Kudos to the hard working people behind the scene, site support and Carson. Thank you so much.

Kay, thanks for letting us know.

Laura
Reply
Mick18 Premium
Thanks, for the update. Glad to hear Jaaxy is back up and running.
Reply
CowboyJames Premium
Thank you Kay. Wonderful news. Know it shouldn't stop me in my tracks, but it did.
Little too late for me tonight. Stay out of my way in the morning!
Reply
Calh60 Premium
Awesome, thanks for the update!

Cal
Reply
RosanaHart Premium
Yay!
Reply
SherraneW Premium
Thanks for letting us know because I was having the same problem with it this weekend too. The weather here has been nice though,at least until Wednesday.I appreciate the update.
Much Success,
Sherrane W
Reply
ariesight Premium
Thanks for this. I was searching for a post like this or I would ask on Live chat to confirm that jaaxy is ok, now. :D
Reply
Nancy29 Premium
Thanks for letting us know. I'm glad to hear we're back in business!
Reply
NicholaJames Premium
Hi Kelly'o,

Yes! Thank for the info! Glad that Jaxxy is fixed!
Much success to you!

Kind regards,
Nichola
Reply
Hollshope Premium
Yay. Thanks for letting us know.
Reply
Selenityjade Premium
Yeah, I had that problem the other day. Yay! Glad it's solved.
Reply
FKelso Premium
Yay! Let's hear it for SiteSupport!
Reply
tjkhan1 Premium
I had the same problem yesterday .. good to know its working now
Reply
caljones6750 Premium
I had the same problem. Good to know.
Reply
chief14nj Premium
Thanks, i refreshed my browser and was good to go :)
Reply
bigrog44 Premium
Hey, Kay, I'm glad that it's fixed. I thought that there was something wrong with my computer.
Reply