About ParthaB
Rank 17
2,039 followers Joined March 2020
I guess you could call this my 2nd stint at Internet Marketing, although I now have more time, patience, life experience and probably most importantly

Posts

101

Questions

25

Login
Create Your Free Wealthy Affiliate Account Today!
icon
4-Steps to Success Class
icon
One Profit Ready Website
icon
Market Research & Analysis Tools
icon
Millionaire Mentorship
icon
Core “Business Start Up” Training
asked in
Website Development & Programming


THIS QUESTION HAS NOW BEEN ANSWERED - THANK YOU EVERYONE!

Hey Everyone,

Last week I know myself and Lord Jeff of Brown had problems with publishing blog posts ON

I have not had any issues with my Blog post at all. Kyle explained what is happening. We will have to wait. Don't even use the backspace or delete. I did not do that.

But I did notice problems with the comment section in typing this to you. I would type then the page will refresh itself and my comments disappears. My welcoming new member post would disappear. I have to type in another one and click post to make sure its there. That only happens on mobile.

There were some really frustrating issues last week, I almost lost my marbles trying to put a post together with all the backspace and deletion issues. That issue was actually triggered by an unrelated release.

While we have fixed these more pertinent issues, our editor is going to get further improvements as there are some things that are very much finicky, in particular around images and the headline insertion...and in some cases copying content from other editors.

So more updates coming in that respect, and we have a dedicated team reviewing just the editor right now. Thanks for your patience everyone, and we will continue improving the editor here as time goes on. ;)

Hahahaha!!!

I'm glad to hear that this also happens to "The Best of Us", LOL.

Cheers Kyle, appreciated!

I gritted my teeth in the testing phase to see if the repairs had been done. The first time it disappeared, and then I used CtrlZ and brought the whole thing back, PP.

Since then though, there have been no issues. You can safely launch, I believe!

LJOB🚀

I gave up blogging on my WA blog roll yesterday as the title kept being deleted when hitting the Space bar..

Some other minor issues happened too, mostly paragraphs disappearing.

The Site Content Editor worked fairly well, but I discovered today that the picture added to the first paragraph in the blog posts I published to my website didn´t end up as a picture in the post, it ended up with an H2 tag, as an H2 Headline.

I haven´t seen anything written if the issue has been solved yet.

Roy

Hi Partha,
I don't have those problems, at least for now.
And there really shouldn't be any, because one more click, then another, and a little more time for everything and anxiety about the final outcome.
Be sure to save the document so it doesn't get lost.

Greetings🖐️, happy work.

See more comments

Are the issues with publishing wa blog posts sorted?

Are the issues with publishing wa blog posts sorted?

asked in
Website Development & Programming


THIS QUESTION HAS NOW BEEN ANSWERED - THANK YOU EVERYONE!

Hey Everyone,

Last week I know myself and Lord Jeff of Brown had problems with publishing blog posts ON

I have not had any issues with my Blog post at all. Kyle explained what is happening. We will have to wait. Don't even use the backspace or delete. I did not do that.

But I did notice problems with the comment section in typing this to you. I would type then the page will refresh itself and my comments disappears. My welcoming new member post would disappear. I have to type in another one and click post to make sure its there. That only happens on mobile.

There were some really frustrating issues last week, I almost lost my marbles trying to put a post together with all the backspace and deletion issues. That issue was actually triggered by an unrelated release.

While we have fixed these more pertinent issues, our editor is going to get further improvements as there are some things that are very much finicky, in particular around images and the headline insertion...and in some cases copying content from other editors.

So more updates coming in that respect, and we have a dedicated team reviewing just the editor right now. Thanks for your patience everyone, and we will continue improving the editor here as time goes on. ;)

Hahahaha!!!

I'm glad to hear that this also happens to "The Best of Us", LOL.

Cheers Kyle, appreciated!

I gritted my teeth in the testing phase to see if the repairs had been done. The first time it disappeared, and then I used CtrlZ and brought the whole thing back, PP.

Since then though, there have been no issues. You can safely launch, I believe!

LJOB🚀

I gave up blogging on my WA blog roll yesterday as the title kept being deleted when hitting the Space bar..

Some other minor issues happened too, mostly paragraphs disappearing.

The Site Content Editor worked fairly well, but I discovered today that the picture added to the first paragraph in the blog posts I published to my website didn´t end up as a picture in the post, it ended up with an H2 tag, as an H2 Headline.

I haven´t seen anything written if the issue has been solved yet.

Roy

Hi Partha,
I don't have those problems, at least for now.
And there really shouldn't be any, because one more click, then another, and a little more time for everything and anxiety about the final outcome.
Be sure to save the document so it doesn't get lost.

Greetings🖐️, happy work.

See more comments

Login
Create Your Free Wealthy Affiliate Account Today!
icon
4-Steps to Success Class
icon
One Profit Ready Website
icon
Market Research & Analysis Tools
icon
Millionaire Mentorship
icon
Core “Business Start Up” Training