About jmj45tech
Rank 101
5,442 followers Joined August 2019
Hello, I am Jerry. Circumstances Surrounding Working Career I have worked for several companies throughout my working career and have always been faced with furloughs or

Posts

15

Questions

6

Login
Create Your Free Wealthy Affiliate Account Today!
icon
4-Steps to Success Class
icon
One Profit Ready Website
icon
Market Research & Analysis Tools
icon
Millionaire Mentorship
icon
Core “Business Start Up” Training
asked in
Getting Started

I keep getting a White Screen

You are well covered here with some excellent advice, and guidance.

Please let the community here know if you still have any further questions.

-Mike

I found the problem, I updated my All in One SEO Version 4.4.9.1 when I kept getting the white screen.

So I deactivated it and everything is working normal again. But now I do not have SEO.

???

Yeah you need to reach out to site support as I take it you do not another SEO plugin on your WordPress that could cause issues

"The SEO Framework" is the current WA-recommended plugin for SEO.

You may need to empty the browser cache, refresh, and try again. Try the URL in a different browser or mobile device.

You can also empty the server's cache.
Websites > Site Manager > Details > Sitespeed > Empty site cache

https://www.wikihow.com/Clear-Your-Browser's-Cache

I'll try that,
Thank You!

No problem, if the issue persists please reach out to site support.

https://my.wealthyaffiliate.com/websites/support

Everything seems okay here :) I am sorry you're having issues.

Ok,
Thank You

You're welcome; kindly let us know how else we can help. That's as and when. All the best on your online journey.

See more comments

Is anyone else having trouble opening up the edit pages in the back office of their website?

Is anyone else having trouble opening up the edit pages in the back office of their website?

asked in
Getting Started

I keep getting a White Screen

You are well covered here with some excellent advice, and guidance.

Please let the community here know if you still have any further questions.

-Mike

I found the problem, I updated my All in One SEO Version 4.4.9.1 when I kept getting the white screen.

So I deactivated it and everything is working normal again. But now I do not have SEO.

???

Yeah you need to reach out to site support as I take it you do not another SEO plugin on your WordPress that could cause issues

"The SEO Framework" is the current WA-recommended plugin for SEO.

You may need to empty the browser cache, refresh, and try again. Try the URL in a different browser or mobile device.

You can also empty the server's cache.
Websites > Site Manager > Details > Sitespeed > Empty site cache

https://www.wikihow.com/Clear-Your-Browser's-Cache

I'll try that,
Thank You!

No problem, if the issue persists please reach out to site support.

https://my.wealthyaffiliate.com/websites/support

Everything seems okay here :) I am sorry you're having issues.

Ok,
Thank You

You're welcome; kindly let us know how else we can help. That's as and when. All the best on your online journey.

See more comments

Login
Create Your Free Wealthy Affiliate Account Today!
icon
4-Steps to Success Class
icon
One Profit Ready Website
icon
Market Research & Analysis Tools
icon
Millionaire Mentorship
icon
Core “Business Start Up” Training