About Danijel3
Joined September 2019
Hello WA friends,

My name is Danijel, I am 26 years old and I am coming from a beautiful country called Serbia. I think that earning money online is something special that everyone should experience.

You can follow me on my Facebook page: https://www.facebook.com/Online-Zarada-Od-Kuce-114895786588900

A message for my referrals:

Welcome my friends!

I can remember those days when I first found Wealthy Affiliate, honestly, I was thinking these people here are not real but bots (haha). Of course, I was wrong, these folks are more than real and always ready to help you.

What is interesting is that here you will find people who earn a BIG money thanks to the Wealthy Affiliate training, I did not see any similar training on the Internet.

Whether you want to earn $500 per month or $1000 per month or even $10,000 per month, this training will help you achieve your goals BUT YOU MUST WORK and NEVER GIVE UP. This is not a get-rich-quick scheme and no one will do the job for you.

I am glad you decided to join this community because it is the first step to online success.

If you ever need help just contact me below on my profile and it will be my pleasure to help you out!

We are together in this!

All the best in creating your first blog!

Your friend,
Danijel
Owner of onlinezaradaodkuce.com
Danijel3's Goals 3
Money Goals
1
Money I would be happy earning
$300 per month
2
Money I would be ecstatic earning
$500-$700 per month
3
Time I'm willing to invest to achieve my goals
30 hours per week
 
Goal created on
Sep 28, 2019
0
Comment on Danijel3's Main Goals
Recent messages
Danijel3 Premium
How much money per month would you be happy earning?
$300 per month

How much money per month would allow you to live the ideal lifestyle?
$500-$700 per month

How many hours per week are you willing to invest to achieve these goals?
30 hours per week
Reply
Carson Premium Plus
Hey Danijel,

You can definitely achieve these goals and I know that you will make it happen. The key is to dedicate yourself to your training here at WA. Follow the training, take action on what you learn, and ask questions when you have them.

It all starts with a goal - you can now start working toward it!

Talk to you soon,

Carson
Reply
Danijel3 Premium
Thanks, Carson!
Reply
misswilma Premium
Just start with the training and do not stop. You will meet your goals and more. Enjoy the wonderful WA family as you travel
along. Best wishes for your success!
Wilma
Reply
kevinmj Premium Plus
Awesome goals Danijel! Go for it. :)

Here's the training to get started with Course 1: If you need any guidance, or have questions, then please do reach out.

Kevin
Reply
Top
Danijel3's Accomplishments
2019
5
2

Years
41
Leave Danijel3 a Message
Write something…
Recent messages
Cao Danijele
htela bih da izbrisem sajt koji sam kreirala i da napravim potpuno novi,na novu temu.Da li to mogu sama ili moram da kontaktiram nekoga ? Jos uvek nisam presla na Premium da bih samo napravila novi.
I imam jos jedno pitanje .
Kad pisem blog ,kako ja zapravo zaradjujem od toga ,kako mi novac " legne " na racun ?
Reply
Danijel3 Premium
Ćao Klaudija, možeš sama naravno obrisati sajt pa kreirati nov. Da bi obrisala postojeći sajt ideš na Websites, SiteManager pa onda na Details, zatim ideš na dnu stranice gde piše Delete Website i to je to.

Što se tiče zarade, ti bi trebalo da zarađuješ putem affiliate marketinga, dakle promovisanjem proizvoda na sajtu u oblasti koju odabereš. Recimo postoje sajtovi koji se bave fitnesom, oni na sajtu pišu razne tekstove na temu fitnesa i usput promovišu proizvode koji su vezani za fitnes, svako ko kupi proizvod preko tvog sajta tebi ide zarada.

Evo možeš da pogledaš moj video na temu affiliate marketinga, mada sve se nalazi u treningu na platformi
https://youtu.be/um3U__Eb5Ic
Reply
Hvala!
Kako kompanije meni placaju promociju proizvoda ? Preko pay pall,kartice ... ? Taj deo mi nije jasan.
I jos jedno pitanje ,na koje sve nacine moze da se monetizuje blog,osim affiliate marketinga ?
Reply
Danijel3 Premium
Sve zavisi od kompanije koja isplaćuje, uglavnom je to preko Paypal naloga mada postoje i druge opcije kao što su čekovi, western union, direktna uplata na račun... Što se tiče monteizacije bloga, ima više načina a onaj glavni i najprofitabilniji jeste affiliate marketing. Još neki načini su Adsense, postavljanje reklama na blog pa ko klikne na reklamu zarađuje se određeni procenat, onda izdavanje prostora na blogu kompanijama, brendovima itd gde plaćaju prostor na blogu ako žele da se njihova slika ili baner prikazuje na blogu. Onda su tu i sponzorstva ali sve to može tek kada blog krene da dobija publiku to jest posećenost.
Reply
PozZ Danijele,
već neko vreme "učim" oko affiliate-a i bilo je osveženje pogledati tvoj video na srpskom. Preko tvojih videa sam i došao na ovaj sajt i za pošetak deluje ok.
Malo mi je nejasno oko odabira sajtova koji prodaju.
Da li možemo da koristimo usluge svakog koji nudi affiliate ili imaju određeni koji sarađuju (specijalno) sa ovim sajtom pa postoje i neke benificije....
MIslim da bi ta pitanja oko odabira "prodavaca" trebala da budu pre kreiranja sajta...
Moja prva niša bi bila dvorište... možda je preširoko ali bi suzio ili na deo o flori ili opremi za srešivanje sad zavisi od proizvoda tj. zarade na njima.
Kakvo je tvoje mišljenje.
Reply
Danijel3 Premium
Zdravo Marjane! Ne postoji nikakva povezanost između Wealthy Affiliate i affiliate programa koji nude affiliate partnerstvo. Svakako da je prvi i najvažniji korak odabir niše, preporučujem da pogledaš i taj video koji sam kreirao, biće ti mnogo jasnije :D https://youtu.be/N6WZELe21gk
Reply
Odgledao sam sve tvoje videe, ahahaha ako se ovako piše.
sta misliš ti o "garden" kao početak...
Proveravao sam na google trends i moglo bi biti zanimljivo, možda....
Naravno na engleskom bi uradio sajt i pokušavao tamo da zaradim...
Reply
Danijel3 Premium
Haha tako je! Ako je engleski u pitanju onda svakako nije problem biti u garden niši. Trebaš takođe videti da li i koji affiliate programi postoje u toj niši jer cilj je da zaradimo pomoću affiliate marketinga. Zavisi naravno šta bi promovisao u toj niši. Ne bi bilo loše ''suziti'' tu nišu jer garden je previše generalno :D
Reply
Hvala pozZ
Reply
Zdravo Danijele,

Prijavila sam se na WA preko tvog sajta, presla sam trening koji je u okviru free programa.. ali prije nego se prebacim na Permium imam par pitanja.
Kako sam pratila lekcije i odabrala nishu, nisam jos uvjek radila pretragu affiliate programa .. tacnije u tom trenutku nisam. Sada sam pretrazivala i nemam ni jedan rezultat konkretno.. Vidim da pojedinacni proizvodjaci tog proizoda nude afilliate programe, ali na affiliate marketplace-u ne mogu da pronadjem. Kao opcija, pretpostavljam da moze biti i Amazon. Kakav je tvoj savjet, dal da ostanem pri ideji iako nema velike ponude ili da mjenjam nisu?

Takodje, da li znas da li se cijeli affiliate proces moze uspostaviti iz Crne Gore, obzirom da kod nas PayPal funkcionise samo u jednim smjeru (placanje, ne i primanje novca).. Payoneer funkcionise i za primanje..

Unaprijed hvala,
Jelena
Reply
Danijel3 Premium
Zdravo Jelena, zaista komplikovano haha. Ne znam da li si odlučila da se bavim na engleskom jeziku ili srpskom? Što se tiče affiliate programa poželjno je da postoje bar 2,3, ako baš nema nijednog programa onda je bolje menjati nišu. Savetujem da pročitaš pažljivo moj blog koji sam skoro napisao na temu odabira niše, ovaj tekst će ti sigurno pomoći https://onlinezaradaodkuce.com/kako-odabrati-nisu-za-blog/
E sad što se tiče PayPala, pri odabiru affiliate programa ćeš videti njihov način isplate tako da unapred ćeš znati na čemu si. Neki affiliate programi nude i Payoneer, direktna uplata na račun, itd...

Nemoj previše da se opterećuješ za početak, prvo i osnovno postaraj se za nišu, pročitaj tekst za koji sam ti ostavio link gore pa zatim ćemo da vidimo. Naravno uvek piši kad god imaš nekih nedoumica ili pitanja :))
Reply
Hvala na odgovoru. Pokusala bih da vodim blog na engleskom jeziku, a sto se ove konkretno nise tice - postoje programi..tako da pokusacu ipak sa njom da bih ostala u okvirima teme koja mi nije strana :)

Imam jos jedno pitanje u vezi Premium clanstva - da li mjesecna clanarina 49$ pokriva i cijenu kupovine domena i hostinga? Ili se to dodatno placa?
Reply
Danijel3 Premium
Nema na čemu! Samo lagano, asko se pronalaziš u toj niši onda samo napred. Bitno je da ima aff programa jer cilj nam je da zaradimo! Što se tiče Premiuma, sve pokriva osim kupovine domene, dakle kada se odlučiš da kupiš svoju domenu ona košta oko 13 dolara, nju takođe možeš kupiti ovde na WA
Reply
Zdravo Danijele. Podelila bih sa tobom moju zamisao vezanu za moju aktivnost na WA.
Pomažem lokalnom odbojkaškom klubu (nešto kao ekonom) oko organizacije turnira, reklamiranja na društvenim mrežama, jurim sponzore... i tako nekih poslova koji se tiču marketinga.
Sa WA sam se susrela na tvom sajtu i učinilo mi se da preko WA mogu da promovišem klub i kao affiliate možda i zaradim nešto za klub.
Klub nema sajt pa je ovo odlična prilika da ga napravim ali sam u dilemi kako da zaradim kada je tržište Srbije ograničeno. Zamislila sam, što je u skladu sa temom sajta, da reklamiram sportsku opremu za odbojku, a i ostale sportove ali ne znam koga bih mogla reklamirati, a da je taj prodavac dostupan u Srbiji...ili neko van granica, a da se dostava može obaviti.

Značilo bi mi tvoje viđenje mog slučaja :-)

Srdačan pozdrav,

Miona
Reply
Danijel3 Premium
Zdravo Miona, ideja je prilično zanimljiva ali iskreno, malo je teže odraditi to u realnosti baš zbog toga što smo u Srbiji i ograničeni smo, posebno kada govorimo o nečemu lokalnom. Recimo možeš ti kreirati blog i u oblasti sporta, nije nimalo loše ali pre toga trebaš pronaći potencijalne affiliate partnere koje bi mogla promovisati i zaraditi. Isto tako, ne moraš se striktno vezati za klub, recimo ako ti engleski jezik ide dobro onda možeš kreirati i blog na engleskom jeziku u oblasti sporta, na stranom tržištu neće biti nikakvih problema ni što se tiče promovisanja a ni zarade. Naravno, opet kažem možeš se oprobati i na našem jeziku, sport je prilično popularan i tražen ali trebaš naravno pre toga videti ima li u Srbiji brendova ili kompanija koji nude affiliate partnestvo u toj oblasti :D
Reply
Pozdrav Danijele
kada sam počela da se informišem o blogovanju, prvi članci na našem jeziku koji su dopreli do mene bili su tvoji. S obzirom da ja imam mogućnost informisanja bilo na našem Srpskom jeziku bilo na Italijanskom koji mi je kao drugi maternji (Engleski mi je samo školski i to ne baš 😊 ), imala sam veći izbor (veći pristup informacijama) u odnosu na naše ljude koji, kao ja, Engleski ne govore. Tvoj način izražavanja, tvoj pristup, obim informacija koje daješ, bilo u postovima bilo u komentarima, i tvoja dostupnost su za svaku pohvalu. Zato sam i želela da mi baš ti budeš mentor.
Nisam sigurna dokle će naša saradnja dostići zato što nisam sigurna da li je bloging baš ono što je meni potrebno. Ali, kako god bude bilo i koliko god bude bilo, hvala ti na svemu što radiš i kako to što radiš – radiš; na načinu na koji si uspeo da približiš ovu oblast i nama koji osim postova na fb nemamo nikakvo drugo iskustvo u pisanju postova, a želimo da ono što znamo, naše iskustvo u oblasti kojoj pripadamo i naše mišljenje podelimo sa drugima – i da na tome čak i zaradimo! Hvala ti i na ohrabrenju koje proizilazi iz svakog tvog članka; zato sam se i osmelila da krenem ovim putem. Videćemo šta će iz svega ovoga na kraju biti! 😊
Sa nadom u dugu, lepu i prijatnu saradnju
Srdačan pozdrav.
Violeta
Reply
Danijel3 Premium
Zdravo Violeta! Hvala puno na komplimentima i pohvalama, zaista znači! Ja sa ljudima sa kojima radim sam uglavnom na ''ti'' tako da nećeš mi zameriti ako nema persiranja :D Baš mi je drago da si se odlučila na ovaj korak jer bloging je zaista posao budućnosti. Verujem da si čitala moje tekstova na blogu ali zaista preporučujem da ''prelistaš'' moj sajt jer ćeš naći još dosta tekstova koji ti mogu pomoći :D Takođe moj novi YouTube kanal ti može pomoći da saznaš nešto više :D Svakako da sam uvek tu kad negde zapne ili je nešto nejasno. Nema glupih i dosadnih pitanja :D Evo ga link https://www.youtube.com/channel/UCMhjmcisrahOXsHziUdGe8g/featured
Reply
Hvala.
Reply
Top