About Codella
Joined November 2021
Codella Provide best Boday Massage Service in Bangalore.
Codella's Goals 1
Money Goals
You have not yet set your "Money Goals"
 Add Goals
See 1 Older Goal
4
https://www.codella.biz/
Due date
Nov 29, 2021
Codella's Accomplishments
2021
Leave codella a Message
Write something…
Recent messages
petardz Premium
Pozdrav Codella, drago mi je da ste se pridružili u Wealthy Affiliate platformu, mjestu gdje cete nauciti kako zaraditi novac na internetu sa vlastitim blogom.

Ako ne znate tko sam, ja sam Petar sa stranice http://Online-zarada.com preko koje ste se vjerojatno i prijavili na ovu platformu, a tu sam da Vam pomognem kako bi uspješno zapoceli svoju avanturu u svijetu internet zarade.

Napravio sam i mali video kako bi vam olakšao pocetak na Wealthy Affiliate platformi, videu možete pristupiti na ovom linku: Ono što sljedece trebate raditi je da dovršite svoj profil (opis profila, odgovoriti na pitanja, postaviti sliku profila), te da krenete sa treningom.

Treningu možete pristupiti na sljedecem linku: Obavezno odradite ovaj trening, jer nakon njega cete vidjeti koliko Vas ovo interesira te da li stvarno želite ovakav nacin online zarade koji je po meni najbolji.

Trening se prolazi prilicno brzo, i sve je jednostavno sa laganim uputama.

Ne zaboravite da prvih 7 dana imate potpuni pristup platformi, te me možete kontaktirati sa bilo kakvim pitanjima, a takocer Vam preporucam da se i prebacite na Premium racun kako bi otvorili sve treninge, videe i ostalo na platformi.

Ako trebate bilo kakvu pomoc, OBAVEZNO mi odgovorite ili ovdje, ili mi pišite po zidu ovdje na Wealthy Affiliate, tu sam da Vam pružim svu mogucu pomoc i budem Vaš osobni MENTOR dokle god ste clan Wealthy Affiliate platforme, pa cak i ako odustanete uvijek sam spreman pomoci svima.

Sretno, ocekujem da mi se javite :)
Petar
Reply
Top