The Dumbest Person at WA

Last Update: February 16, 2021

Must be ME!!!!

Three days I have been trying to get Adsense on to my site.

I have placed the code in various areas, moved and deleted them.

Installed and activated the Site Kit plug-in as recommended by Google Adsense.
In the plug in it says it's activated, but when I click on the adsense icon it tells me its not and that I must be Offline - which I'm clearly not.

Can anyone help a dumb, not code savvy fool please,

My sincere apologies to the WA member featured in this picture but it is the only head scratching one I could find that fits with me right now.

Thanks in advance

Join the Discussion
Write something…
Recent messages
richardgb Premium
Hi Lawrence ... the only dumb questions are the ones that don't get asked!
:-)
Richard
Reply
Bald Eagle Premium
For 3 days it wasn't.
Site support sorted it out in 3 seconds!
Reply
richardgb Premium
I’ve been there too.
That just means they have knowledge that we don’t.
:-)
Richard
Reply
drjec Premium
You might try a different plug-in. Go to add new at the plug-in section and then ask for code or text into the header in the quarrie bar of the plug-ins. I hope that makes sense. Hi
Reply
Bald Eagle Premium
That's all way too clever for me but site support came to the rescue thanks
Reply
JeannineC Premium
Oh, believe me, you are not a dumb person! This has flustered others as well along the way. Hang in there!
Reply
Bald Eagle Premium
Thank goodness for site support
Reply
Twack Premium
I used Ad Inserter Plugin and it worked a treat, there's also excellent documentation which helps massively as it takes you through step by step.
Reply
Bald Eagle Premium
I have ad inserter and never thought of that. Thanks
Reply
Twack Premium
Very welcome.
Reply
GeoffreyC1 Premium
Lol. Site support will do it for you.
Reply
Bald Eagle Premium
Well that is where I am headed right now - thanks
Reply
Top