HELP Please!!

Last Update: June 04, 2014

Hi

I have just purchased a new domain and have just started to set the basics up, when I have noticed when the website is published instead of it say http://domainname.com is says instead h61.direct.domainname.com

I have investigated this and it is something to do with internet security and ssl codes. I must admit I am a loss with this and wondered if anyone else has come across this before.

Thanks

Alan

Join the Discussion
Write something…
Recent messages
Bill67 Premium
When you go to your domain name provider does you domain name look as it should in you account? It it does you will have have them help you sort it out and find that little bug.
Reply
DoubleTap Premium
Thanks for posting this Alan... hadn't seen this problem before and would really like to know the bottom line on this one!
Reply
regularguy Premium
Hi, They are both correct in that you need to contact your domain name provider to correct. The reason why can take up to 48 hours to fix is due to the fact it has to propagate properly.
Rich
Reply
Fourtuna Premium
Hi Rich

Thanks for the advice I will acting on it.

Thanks
Alan
Reply
be Premium
sorry F, not my fortei but it took me a while to fix a similar prob. I bought mine via godaddy and ended up calling them who took me through the steps nicely and warned me sometimes it takes up to 48hrs. Hope u get this resolved fast.
Reply
Fourtuna Premium
Thanks for the help.
Reply
bazboy247 Premium
Go back to the domain name provider and submit a support ticket to them

Barry
Reply
Fourtuna Premium
Thanks Barry
Reply
Top