Issues with accessing my sites

Last Update: May 19, 2017

Has anyone experienced any issues accessing their sites?

I have been disconnected so many times, it's impossible to work!

I have to logout and login all the times just to upload some images!

And it's not the internet connection in case, as any other websites other from WA working very fast and well!

Join the Discussion
Write something…
Recent messages
MKearns Premium
This might be a case where site support is needed. You should first clear your cache and go from there!
Reply
Nenad Premium
Hi and thanks for the response. I did clear the cache, but somehow it was just not working.
First, it started with images not uploading to the library. Then, I couldn't edit any post or page. It just kept spinning and nothing was happening.
Now it is better.
Reply
billyghawaii Premium
Working okay from Hawaii. I have at least three windows open simultaneously so that I may jump around. Sometime I get a failure to synch error but that it

I usually don't need to signin each time I open WA because I let the browser save my password information
Reply
Nenad Premium
Thanks for the info. I meant I had to logout and login again and again, just because I got into the loop, and nothing was happening.
Now it seems to be a bit better.
Reply
billyghawaii Premium
Remember that sometimes when you clicking away... a lot of actions will open a new page... In time I end up with so many that the WA server can't keep up trying to keep all my open pages going... So the computer bogs down... If I keep it down to three, with my eye on the tabs... It seems to be okay...
Reply
Top