Make Money Online

Last Update: Nov 4, 2021

blog cover image
30
3.4K followers

We all know that Money is an exchange of values. It is easy to understand in ancient time we exchange one cow for 5 sheeps, since they have the same value.

In internet world, making money online is to provide value to the online community. The more values you can provide, the more people are willing to give you money, in exchange of those values.

To make money, you have to provide values. But the value that everyone can provide is different.

For example, I love to create health associate content. That is the value that I can provide. It is also the way I make money online.

Your strengths and the values that you can provide may be different from mine. So my way of making money may not be suitable for you.

Although the way we make money may be different, the basic is still the same, that is to provide values in exchange of money.

You may ask, "What if I have no value to provide?"

You cannot have no value.

There is one value that you'll surely have. That value is time.

With time, you can learn skills. The more skills you learn, the more values you can then provide.

In the case of internet marketing, WA provide great value. WA teach you how to build a blog, how to do copywriting, how to build a list etc, and you can teach these skills and build more followers.

The more you learn, the more you know and the more values you can provide.

Eventually you will reach a point where you can identify a problem in your preferred niche, have a solution for it and provide that solution using the values that you can provide. That's where the big money is. This takes some time, but surely will come if you keep learning.

To Your Success,

Anthony

Recent Comments

40

Üdvzöllek Anthonyhu ! és üdvözlök mindenkit a csapatodban ! Elöször is engedd meg,hogy bemutatkozzak mert teljesen új vagyok és most szeretnék megtanulni online vállalkozást létrehozni,mert korábban hagyományos kereskedelemmel foglalkoztam 30 éven keresztül,mint vállalkozó van egy kis cégem Cornuda Betéti Társaság családi vállalkozás,de sajnos Magyarországon kevés a fizetés,én már nyugdijba vagyok de nagyon kevés a nyugdijjam és szeretnék egy kis mellék jövedelmet amivel a nyugdijjamat ki tudom egészíteni,hogy biztonságban tudjak élni.
Itt szeretnék hozzászolni ahoz amit leirtál,hogy tanulj és dogozz sokat mer ez az élet rendje,engem is erre neveltek de sajnos én 70 évesen jöttem rá,hogy ez nem így van mert van más lehetőség is.És most döntöttem el,hogy meg tanulom az online vállalkozás létrehozását és működtetését.Sajnos nagyon nagy hátránnyal indulok mert nem beszélem az angol nyelvet és a képzéseket csak google fordítással tudom megtanulni,és igy nagyon lassan megy.Kérlek ha tudnál segíteni abban,hogy ha van-olyan program vagy eszköz amivel a hangot is tudnám fordítani akkor a webináriumokat is meg tudnám érteni az nagyon jó lenne. Hozzám is közel áll az egészséges táplálkozás nekem is volt egy rosszindulatu daganatom 20 évvel ezelött és sikerült legyőznöm jelenleg negatív az eredményem és nagyrészt a táplálkozás megváltoztatásával és egy természetgyógyász segítségével sikerült legyőznöm a rákot.Remélem nem haragszol,hogy mindjárt a bemutatkozásnál már segítséget kérek?
Egyébként gratulálok az eredményeidhez! Baráti Üdvözlettel Marosits József

Üdvözöljük a Wealthy Affiliate platformon.

Elnézést, de jelen pillanatban a WA platform angol nyelvű, a képzések és az órák webináriumai is angol nyelvűek. Tudom azonban, hogy bármilyen lassú is a fordítással.

A The Wealthy Affiliate egy tanulási platform, amely megtanítja nekünk, hogyan építsünk fel progresszív, sikeres oldalt affiliate marketinghez. Kérjük, kövesse a képzést, és alkalmazza a tanítottakat, mindaz, amit a leckéken elmagyaráznak, alul kipipálják az ellenőrző listákat, a feladatokat, amelyeket teljesíteni kell a megfelelő beállítás érdekében, és végigvezetik a folyamaton.

Kezdheti az OEC képzéssel, ha saját rést csinál Vagy az Affiliate Bootcamp (online pénzkeresési rés), azaz a Wealthy Affiliate platform reklámozása Hogyan lehet pénzt keresni Kyle-tól Addig is annyi kérdést tennék fel, amennyit szeretnék, hogy felvilágosítást kapjak, köszönöm a megjegyzéseket, és remélem, ez segít.

Továbbá, ha tudni szeretné, hogyan kell eljárni a résén, amint említette az egészséges ételeket és az étvágyat, érdemes lehet egy webhely létrehozását ezen szempontok körül.

A kérdés az, hogy KI lenne a célközönség, és nem az, amit elad a közönségnek.

Egy adott embercsoporttal EGYETLEN koncentrált rést kell céloznia, én azt választanám, ami a legjobban rezonál rám.

Azt javasoljuk, hogy az EGYetlen webhelyre összpontosítson a kezdéskor, mivel ez sok erőfeszítést és munkát igényel, hogy elinduljon, de ha már tudja, mit csinál, akkor a tanulási görbe kevésbé meredekebb lesz.

Ez egy nagyszerű rés ahhoz, hogy bármilyen széles körben is lehessen szűkíteni egy kezdő alkategóriára, különben nagyon nehezen fogja felfigyelni a keresőmotorok, és nehéz lesz felvenni a versenyt a nagy tekintélyű oldalakkal. A célközönség is fontos, kinek írnál, ha sikerül azonosítani őket, közelebb kerülsz a fókuszált rést találni.

Amint egy webhely kezd vonzerőt, forgalmat és tekintélyt szerezni, átméretezheti egy másik alkategóriára.

Lásd alább a példa blogbejegyzést A szűk körű téma olyan dolog, ami iránt szenvedélyesen rajongsz, és ami iránt valóban érdeklődsz, lehet hobbi vagy érdeklődési köröd, és olyan jól tudod, hogy rengeteg eredeti tartalmat írhatsz róla.

EGY rés, egy weboldal. A termékek és a programok változatosak lehetnek, de mindegyiknek meg kell felelnie a résnek.

Keresse fel a https://answersocrates.com/ webhelyet, ha további kutatásokat szeretne végezni egy alkategória megtalálásával kapcsolatban. Kereshet arra, amit valódi emberek kérdeznek, például a Kérdések, Elöljárószavak, Összehasonlítások, a múltban, a betűk és a lekérdezések között. Az is nagyszerű, ha valaki alapos, kutatáson alapuló cikket szeretne írni.

https://blog.feedspot.com/healthy_eating_blogs/

Amikor egy rés mellett dönt, próbálja szűkíteni egy specifikusabb résre, felteheti magának a következő kérdést:

Tehát szeretnék segíteni az embereknek ____________________?

Töltse ki az üres részt, és közelebb kerülhet egy adott közönséghez. Az Ön réskutatása: -

Kérdések, amelyeket az emberek feltesznek
Hogyan megoldások
Erőforrások a réseken belül
Termékek, amelyeket reklámozhat/áttekinthet
Társprogramok
Termékek
Legfőbb hatósági oldalak/versenytársak
Alacsony versenykulcsszavak
Népszerű folyóiratok / újságok / folyóiratok
Reklámötletek / Címsorötletek

Lényegében több információs posztot ír, hogy ne tűnjön annyira eladónak a Google számára, és ha van megoldás, egy részletes elemző áttekintő bejegyzést a látogatók számára, hogy tájékozott döntést hozhassanak, rákattintnak-e a linkekre, és megvásárolják-e a célzott terméket. javasoltad a problémájuk megoldását.

Programok

Promóció lap felső menüje

https://my.wealthyaffiliate.com/affiliate-programs

Vagy

Csinálhatsz egy google keresést
Saját rés + társult programok
Saját rés + társult programok + hely
és nézd meg milyen eredményeket érsz el

https://onemorecupof-coffee.com/top-10-organic-food-affiliate-programs/
https://onemorecupof-coffee.com/best-food-affiliate-programs/

Közben annyi kérdést tennék fel, amennyit csak szeretnék,

Üdvözöljük a WA-ban és közösségünkben.

Jó lenne hallani, hogy vagytok. Sok szeretettel és jókívánságokkal.

It is nice to see different voice. Looks interesting! Anthony

Sounds extensive info.

I try help best I can. Thank you :)

Great points, Anthony. It is so true. Have a great day,
Susan

Hi Susan, it is nice that you agree. I need to focus on creating values for my customers.

Excellent breakdown, Anthony! You are making me want to work.

Canty

Great Canty. It is nice to see that you want to create vlaue for your customers. Hard work is the essential. Anthony

Thank you for sharing this. It is very useful information.

This is part of my reflection on business. I am working hard to create value for my customers.

Login
Create Your Free Wealthy Affiliate Account Today!
icon
4-Steps to Success Class
icon
One Profit Ready Website
icon
Market Research & Analysis Tools
icon
Millionaire Mentorship
icon
Core “Business Start Up” Training