About Azrinmesni
Joined March 2010
hello everyone!
my name azrin mesni,from malaysia...
currently working as civil engineer with malaysian company,
why i'm join WA?because i want earn money from the internet.
i want to have my own internet bussiness..
but..i don't want to involve in any scamming proggramme or multilevel marketing (MLM) bussiness..
the ultimate reason was i want my own freedome..
guide me please...
Azrinmesni's Accomplishments
2010
9

Years
Leave azrinmesni a Message
Write something…
Recent messages
faizulhafiz Premium
salam bro, saya faizul dari PJ. akhirnya ada jugak member dari malaysia masuk WA...papehal pun moga dapat cari jalan earn from the internet
Reply
faizulhafiz Premium
ermmm....masuk WA baru masuk bulan ke dua. tapi study IM dah lama dengan jual barang kat ebay dulu, lebih setahun. so sekarang ni nak expand ke affiliate sebab lemah lagi bab ni. kat sini baru la belajar banyak benda. so don't give up. start dulu dengan training homepage > getting started with internet marketing. kat situ baru nampak kita punya direction...so, skrg ni aku masih lagi nak praktikkan article marketing...perkembangannya slow sebab sibuk ngan projek..jadinya aku try la jugak amik masa untuk create article...kalau berjaya nanti untuk dapat income, aku kongsi..oret?
Reply
faizulhafiz Premium
Hi bro, ape citer sekarang? sebenarnya IM Malaysia banyak belajar dari IM luar, cuma direction je yang kureng skit sebab kebanyakannya diorang ni pakai redah dan dapat ilmu hasil explore dan try n error. mane la tau bro boleh mengalahkan diorang melalui WA ni. pape pun, keep it up!
Reply
azrinmesni Premium
saya kat bidor, member yg promote site ni..try jela belajar dulu benda yg betul..kang beli ebook yang xtau asal usulnya pun susah juga..so dah lama buat im?
Reply
azrinmesni Premium
betul2..grup ni bagusla,nampak direction sebenar (maafla bukan nk kutuk IM malaysia yg hebat nampaknye banyak nk jual ebook je)..hari kedua baru nampak step2 yg perlu untuk menjadi seorg im..nanti kalo dah berjaya share ilmu ye...chaiyok fren
Reply
azrinmesni Premium
betul2..grup ni bagusla,nampak direction sebenar (maafla bukan nk kutuk IM malaysia yg hebat nampaknye banyak nk jual ebook je)..hari kedua baru nampak step2 yg perlu untuk menjadi seorg im..nanti kalo dah berjaya share ilmu ye...chaiyok fren
Reply
Tans Premium
Welcome to WA. If you want to start earning money, WA is the place to start.
Reply
azrinmesni Premium
still learning all the process, please guide me..
Reply
bigvnd Premium
Welcome to WA. Selamat Datang to WA. Semoga Sukses
Reply
bigvnd Premium
Bukan. Tapi Orang Indonesia :D. Saya juga baru. Kita Saling bantu aja
Reply
bigvnd Premium
oh, gitu. malaysia, indonesia, semua manusia sama aja. Hehehehe..... Betul. Mudah2an kita saling membantu untuk mencapai sukses.
Reply
azrinmesni Premium
org malaysia?harap boleh bantu..tq
Reply
azrinmesni Premium
oh,malaysia sama aja indonesia..saya pun bisa omong jowo kerna saya ini anak jawa di malaysia..almarhum bapak saya asal dari sana..terima kasih mas..harap kita bisa saling membantu ya..
Reply
tervuren Premium
Welcome!
Reply
azrinmesni Premium
hye!!
Reply
Abnerfer Premium
Welcome!
Reply
azrinmesni Premium
hye!!
Reply
Top