I've got Amazon site stripe which shows text link only. In all the tutorials I search, people have an 'image' and 'text&image' option also. I can't find how to access these too? There is nothing in Amazon account settings to enable this. All I can do is activate or deactivate site stripe.

Has the site stripe since changed? Otherwise how do you use images from Amazon for your product reviews?

Join the Discussion
Write something…
Recent messages
MPO86 Premium
Hi i'm having the same problem. did you manage to fix it? i'm pulling my hair out over it....
Reply
merlynmac Premium
Are you on an actual product page or just Amazon.com ? The text link is only active on amazon.com but if I click on a product on Amazon then the other two options are no longer grayed out.
Reply
CJNOZ Premium
merlynmac is right, the feature is only on Amazon.com. I confirmed with them that its not available on amazon.au
Reply
MPO86 Premium
both windows are open - associates and amazon.com
Reply
MPO86 Premium
do i have to use the American version for both?
Reply
CJNOZ Premium
Yes, I sign into amazon associates United States, search a product and when I click on the product page it shows the Amazon stripe at the top.

I also signed up with other Amazon countries and linked them to the US account via Amazon's "OneLink" tool. To my understanding this can monetize traffic from UK, Canada, Italy, France, Spain, Germany, Japan etc. I'm yet to figure out how to include Australia.
Reply
merlynmac Premium
Consider the OneLink option. You can put links to your primary amazon site (say the US) and it will redirect your foreign visitors to the same or closest product on the appropriate Amazon site, etc.
Reply
CJNOZ Premium
Yes I have done that for the 7 countries Onelink shows in its listing. But Australia isn't one of them.
Reply
merlynmac Premium
Hmm... I'm not sure then.
Reply
MPO86 Premium
thanks for the help guys ill try it out this afternoon. cheers
Reply
CJNOZ Premium
For any aussies out there, I've received confirmation that Amazon Australia doesn't have the image link option only text link.
Reply
CJNOZ Premium
Hi greg, yes I already went through the account settings for sitestripe. I noticed their example picture only shows text link too so maybe it has changed? I'll have to contact them. thanks
Reply
DianeScorpio Premium
Hi - its working fine for me. Have you actually selected a product itself, rather than just a department for example?
Reply
CJNOZ Premium
Yes, I go into Amazon Associates, product linking and choose a product from there. It takes me to the product page, where the site stripe is at the top but the only visual option is text link.
Reply
DianeScorpio Premium
Very odd. I presume the product you are selecting does actually have an image? And it is in stock? Have you tried other products? I notice you are with Amazon Australia, but that shouldn't make any difference. Have you joined any of the other Amazon branches? .com or .co.uk? If so, I wonder if it works with those?
Reply
CJNOZ Premium
Yes, I've tried with various products - all in stock - and I've tried through different web browsers. Always the same result. I'm on Amazon Australia as that's what they made me sign up to. I'll see what I can do about another account and contact them. Thanks anyway.
Reply
Labman Premium Plus
Yes, it does appear that things have changed. My image links are grey until I select a product. Then they are active. Try selecting a product and see if your image and text-image links appear.
Reply
CJNOZ Premium
Thanks for your response. Unfortunately I don't even have image links showing as greyed out. All I can see is text link. I'll have to contact Amazon (I'm just concerned they'll shut my account down because I haven't made any sales yet).
Reply
Top