Hi, I have already asked this question but I am now getting another message.

The problem is that when I try to make a comment request I am informed that I need to build a website first!

Please Help this has got me quite worried!

Mishyboo! X:-).

Join the Discussion
Write something…
Recent messages
KatieMac Premium
Are you hosting the website with WA if not you will have to change your dns servers over
Reply
eddieviray Premium
Me too, before I joined WA I already have a website: www.eddieviray.com but I did not mention it but it was not on WA hosted.
Reply
ChrisTowers Premium
Is the website you have on your own domain name and hosted here at WA?
Reply
Mishyboo Premium
Good Morning Chris!

Thanks for responding, yes it is hosted here on WA, when I first created my website I bought the domain, "Reinventing Yourself After 40". I then wanted to change the domain name to "Change For Better" so bought another domain and transferred the first to the second..

Another thing that I have noticed that when I go to my Wordpress I have 22 comments approved and displayed however on my WA stats it states that I have 2.

& When create a post it goes to my site as a comment!

There is definitely some mix up going on and I am at a total loss! X:-(

Hope This Makes Sense!

Mishyboo! X:-).
Reply
ChrisTowers Premium
To be honest with you I would contact the support department with this... If it is to do with transfers maybe something is not right....

Check with them .. they will fix it for you in a matter of minutes.... just explain to them what you have said here (copy and paste the link to this page might be easier) and send it to them!!

Best way!

Chris
Reply
Mishyboo Premium
Thanks Chris,

Yes I agree, it is definitely a technical issue, will do & thanks very much!

Will let you know how I get on!

Have A Great Day!

Mishyboo! X:-).
Reply
ChrisTowers Premium
Yeah let me know that you sort it out :)
Reply
Top