Hi I hope everyone is having a good day!

On my homepage I have a post called Believe and You Will succeed! I have over 6 comments on there, but when I try to send my link of my website where it is there are no comments at the bottom and even my comment box is missing, yet I can see the comments when I go into my posts to edit sometimes, but not always. I have updated and then previewed and there they are. The people I've sent this post to state they can't see the comments? HELP! I've tried to fix this all day myself. Sharon:)

Join the Discussion
Write something…
Recent messages
dorsnick1 Premium
How did you fix it
Reply
MoritzS Premium
Hi,
does this only happen for that one post?
It could be that you somehow deactivated the comments in your admin area.
Reply
Happygirl48 Premium
Hi MoritzS, Yes! just the one post, do you think because it's on my home page that I screwed up? How do reactivate the comments on this page. Would you mind just taking a look at it. The comment box is missing below too? This is the link to my Website and it's under "Believe and You will Succeed!" I'd really appreciate your help. Thank you, Sharon:)http://www.howtomakemoneyonlinescamfree.com
Reply
Happygirl48 Premium
Hi, I did a reply from my question tab, you should have gotten it by now. Yes, but I don't know how to turn it back on if that's the problem? I've been diligent in trying to get this fixed as I have 6 new comments on there and I want to forward my Website to my Social group, but not with this not working. Thanks, Sharon
Reply
Happygirl48 Premium
Hi MoritzS, I found the place to check for posts that are not working and I tried all of there suggestions, Nothing is working. It says at the bottom of the page that the comments are turned off? I didn't turn them off, I'm at a loss and discouraged as my comments were all good:(
Reply
MoritzS Premium
Hi,
you can try to turn on the comments for that post:

Got to edit the post.
If it doesn't give you the option to "allow comments", click on "screen options" in the upper right corner.
Make a tick for "comments".
At the buttom will be a new field were you can make a tick for "allow comments".

I hope this solves your problem.
If not, I would recommend to write the SiteSupport at WA, so they can have a closer look at your site.

Moritz
Reply
Happygirl48 Premium
HI MortizS, Thanks, I will try this, but I'm pretty sure I already did. I have sent 2 detailed emails to SiteSupport at WA over the past week and I have yet to get a response. I really appreciate your time and effort.:) Sharon
Reply
MoritzS Premium
You're welcome.
I hope it can be solved!
Reply
Happygirl48 Premium
Hi Moritz, It's been resolved.I had a lot of suggestions and finally one helped me to see the light:) So onward and upwards. Thanks for checking in on me, It's nice to know people really do care. Let me know if I can help anytime! Sharon:)
Reply
Skighler Premium
Are they showing up under the comment section in the wordpress dashboard?
Reply
Happygirl48 Premium
Hi Skighler, Sometimes yes and other places no? Go figure. LOL Thanks, Sharon:)
Reply
Top