when I try to access the website absolutely nothing appears on the screen

Join the Discussion
Write something…
Recent messages
JeffreyS Premium
You need to clear out your cache on your browser then try again. If it still don't work contact tech support. Might be a bad update etc.
Reply
hilarybassak Premium
yes I did that but it didn't help - thanks for your help I have contacted support so I'll let you know what happens
Reply
macey321 Premium
Hi Hilary. Frank here. I tried to get into your site and got a McAfee warning. You need to go to your hosting provider and submit a ticket, because there may be some JavaScript problems, or virus problems. Your hosting co. can correct this and get you back on line.
Hope this helps..............Frank
Reply
hilarybassak Premium
Thanks Frank
Reply
PIOFJR Premium
Try to clear cache it might work.
Reply
Mark Tait Premium
Hi - have you published any pages/posts yet?

Also, please check in Appearance -> Customise and check the Status Front Page option - what does it say in there?

All the best, Mark
Reply
hilarybassak Premium
This is the message that I am getting on Google Console for affluent-affiliate.com "You don't have access to this property. Verify this property or ask a property owner to add you as a user. This is the message that I am getting on Google Console for affluent-affiliate.com"?
Reply
Loes Premium
Have you tried to reset your password on WA and then try again?
Reply
BobBarr Premium
Accessing your site and using google console on it are two separate issues. Your site is coming up as a blank page for me as well. Have you created content for it and published the pages?
Reply
hilarybassak Premium
yes It's been up for a long time and has about 12 posts on it
Reply
Top