Hello everyone,
I need here fixing my website issue of being unsecured. Since last week, I noticed that every time I search my website, it keeps saying unsecured, unsafe, that my website is been impersonated on my chrome. Now safari saying the same thing, and make matter worst, I can't even log in to my backend with the warnings and I couldn't reply to the recent comment someone left on my post.
Any available help is appreciated.

Join the Discussion
Write something…
Recent messages
megawinner Premium
Hi Benson! There are ways to make your website secure.
To fix your website security, update your XML sitemap, Verify your website in GSC (Google Search Console), install secure sockets layers (SSL) certificate,ensure that the internal and external links use HTTPS, ensure your HTTP URL's are redirected, etc.
Reply
BensonE Premium
Hi Megawinner,
You the best.
Thanks for the helping hands.

V/r
Benson
Reply
megawinner Premium
Welcome Benson!
Reply
LMH1968 Premium
I see you have great answers
Reply
BensonE Premium
Thanks Lisa.
You all are amazing.
V/r
Benson
Reply
LMH1968 Premium
Very true my friend 🤩
Reply
JKulk1 Premium
Hi Benson

Click on your profile page

On the left, click on Websites.

Then click on Site Manager .

When that window opens you will see Your website log in page.
On the far right at the bottom (in green) is written +Siteplus .
Click on this to find three areas that should be switched on.

One of these is the SSL certificate.. make sure it is switched on.

If it is already switched on you will need to contact Site Support.

All the best. Jim
Reply
BensonE Premium
Hi Jim,
You are right, it was off from whatever reason I have no idea. In the past, I used to keep tab on the siteplus but stop thinking it should remain if I didn’t change the settings.
Thanks for your help.

V/r
Benson
Reply
JKulk1 Premium
My pleasure Benson. Every now and then it does switch off for some unknown reason.
Reply
BensonE Premium
Yeah, good to know.

V/r
Benson
Reply
ChrystopherJ Premium
You can follow my steps on this post :-)
Reply
BensonE Premium
Hi Christopher,
Thanks for the information I was able to change the http:// to https://.
It didn’t even occur to me that will be the problem because I thought it will always be https. It seems like some extension in my computer screwing with me.
You rock.

V/r
Benson
Reply
ChrystopherJ Premium
You're welcome Benson :-)
Reply
Top