I have referred a few people to signup for WA under me. Why are all of my wa signups getting signed up at jaaxy instead?

I'm using the following link:

>>>>****my (dot) wealthyaffiliate (dot) com/createaccount?a_aid=e453efdb****<<<<<

Join the Discussion
Write something…
Recent messages
Gordon-D Premium
I'm getting Jaaxy signups too, although I am getting WA invitation accepted as well. But I find it strange that I am getting notification of Jaaxy sign ups now as I didn't before.
Reply
timtex0077 Premium
Hopefully somebody in the know will clue us in
Reply
smokeywins Premium
Since Jaaxy is now part of WA, if you get a WA referral they will also be signed up as a Jaaxy referral, provided your Jaxxy referral link is listed in your profile here at WA! I hope that makes sense. Every time I get a referral, I get notifications for both, so you should be as well.
Reply
StunningBell Premium
I received no notification of new referrals here at WA. I only got Jaaxy notifications, and no new additions to my list of referrals here at WA were noted.
Reply
timtex0077 Premium
I only get Jaaxy notices and they are not in my list of WA referrals
Reply
smokeywins Premium
If you go to your "General Settings" on WA, click your profile -> Account settings. There is a field for Jaaxy Affiliate ID, is there anything listed there? Also, when referring people to WA, there should be a unique ID at the end of the web link, ie https://my.wealthyaffiliate.com/createaccount/"". The X's would be replaced with your unqiue code, that's how the system tracks that you were the referral. Your exact referral links can be found here in your account. https://my.wealthyaffiliate.com/share/links. Hope that helps!
Reply
smokeywins Premium
Check my response below. Whenever you use a referral link, it should have a unique code associated with it. But if you are in fact using the link that looks similar to this " https://my.wealthyaffiliate.com/createaccount" where the x's are your unique referral code, and you're still not getting credit, I'd reach out to Kyle.There must be a glitch somewhere.
Reply
StunningBell Premium
First, there is a Jaaxy Affiliate ID.

Secondly, of course, I have a unique tracking ID. That's why I've been able to make some referrals ever since I signed up in August last 2017 before this problem started WITHOUT MY KNOWLEDGE UNTIL NOW.

For the record, I have also created a custom signup up page and a Custome homepage. I've done all this right and checked myself, and the links are working fine.

And now suddenly links are sending new signups to my Jaaxy account??????
Reply
smokeywins Premium
Reach out to Kyle then. I'm not sure why they're not showing up under WA, when they're in Jaaxy. I was just trying to provide basic troubleshooting cause sometimes simple errors can be made. You need to have someone look into your account further to see what the problem may be.
Reply
StunningBell Premium
Thanks, a lot for your help. I'm very happy, do you know why? I've applied the training diligently, and expecting results, but the results were not forthcoming.

How can it be that I receive organic visitors who spend 10 minutes, 15 minutes, 20 minutes reading my content, and none of them clicks a link? Can this be possible? My average session duration is 10 minutes!!!!! Bounce rate is 8.9%!!!!!!!!!

Now I know the problem is not me. What a waste of time!
Reply
timtex0077 Premium
I'm with you. It helps tons to talk out our struggles and perhaps gain answers by observing how others overcome things :)
Reply
timtex0077 Premium
ok thanks Jennifer. I will if I don't get answers in this "question" that I have posted
Reply
timtex0077 Premium
yes, I post the 'create account' link with my affiliate id on the end. it strips it off on us automatically when we try to post it on any of these wa forums

I'll try to post it here with some weird characters in hopes of fooling their stripping software...

>>>>****my (dot) wealthyaffiliate (dot) com/createaccount?a_aid=e453efdb****<<<<<
Reply
smokeywins Premium
Gotcha! Hopefully, someone else has some insight as to why this is happening. Seems it could be a glitch, as you're getting JAAXY credit but not WA credit.
Reply
StunningBell Premium
I ran a PPC comapaign, which cost me $50 for 1 day, and then instead of having WA signups, I was having JAAXY signups!!!!!!!!
Reply
timtex0077 Premium
bummer
Reply
StunningBell Premium
A big one!!!
Reply
StunningBell Premium
Thank you very much for asking. I'm following up this conversation. Sometimes I also feel my affiliate links are not working, or working for somebody else. I have to be honest here.
Reply
timtex0077 Premium
me too :-O
Reply
StunningBell Premium
OH NOOOO!!!! I noticed this a few months back for me too, but I thought I was mistaken. What is going on???????
Reply
timtex0077 Premium
I don't know!!
Reply
timtex0077 Premium
maybe @kyle could help us
Reply
StunningBell Premium
This definitely needs some explanation from Kyle himself. Now that somebody else has the same issues, at least I know I'm not mad.
Reply