Problems with Amazon Affiliate Link

Last Update: May 21, 2015

I have followed all the instructions for linking up product from Amazon to my website, like copying and pasting the HTML link, pressing update and visuals, but still the visual does not appear. Does anyone know what I might be doing wrong?

Would appreciate any help or advice.

Join the Discussion
Write something…
Recent messages
UKMerchant Premium
Thank you very much. Will have a go at that today.
Reply
jvranjes Premium
I remember mistake I was making: there can be nothing in front of http: when you copy the link they provide. In their links they always have something in front of it, and this should work if you use it in Text (or html) mode. But if you are in Visual mode, remove symbols preceding http. Hope this helps.
Reply
UKMerchant Premium
Thanks again for your advice. Just thought I'd let you know that I have solved the problem. It wasn't due to exactly what you said but you definitely put me on the right thread and without your advice I would not have resolved the problem so quickly.
So thanks again, every little helps!
Reply
parrot63 Premium
Hi, I'm having the same problem so could you let me know what you did as mine still aren't working after removing any of the info before http. Thanks
Madsy
Reply
UKMerchant Premium
Hi there. My Amazon links seem to be much better now. You could try only highlighting the font between the < >'s on the links. Also I only use the banner ads as they seem to transfer better than words. Sane with WA links.
Sorry I can't be of more help. Amazon can be a bit temperamental so it's best to just keep trying with it and eventually it will work for you.
Good luck.
Janet.
Reply
parrot63 Premium
Thanks Janet,
4 hours later I finally sorted them. Ebay had the same problem. It was the text before http but also where they were pasted in the ad link. But it's done now phew! Will check later today they're still working.
Thanks for replying.
Madsy x
Reply
Top