I have no clue of what is going on with the WA Dashboard, whenever I am welcoming the new premium members,it will take several clicks before the box for comment to appear, and it takes four clicks before the comment will be posted,

Join the Discussion
Write something…
Recent messages
NRosales Premium
The attachment is the answer to the question.
Reply
GiuliaB Premium
I take that may account for the keyword tool not working at all too. Thank you for letting us know. Giulia :)
Reply
NRosales Premium
Welcome and great week to come.
Reply
GiuliaB Premium
Thanks my lovely, same to you :)
Reply
JewelCarol Premium
Hey Nerses, you may want to read Kyle's reply to my question, it seems that they are in the process of beefing up the platform to be more efficient. :)
Reply
NRosales Premium
Thanks, maybe I am online when doing some updates, goodness of having a good WA community.
Reply
MonicaPope1 Premium
Hey NRosales the only thing I found with the dashboard is that it is an updated version from the lesson video.
Reply
suzzziq Premium
Just checked it out and it worked for me. Maybe it was just a fluke???
Reply
NRosales Premium
Now is working fine, I cannot really understand, my 1st experienced.
Reply
TonyHamilton Premium Plus
That's wild Nerses, I haven't noticed!

How long has this been happening?
Reply
NRosales Premium
It only happened half an hour ago, I don't know why, no tabs open, only gmail and WA.
Reply
NRosales Premium
I have notice one premium member I welcome, has 9 same comments coming from me, what a shame and I cannot delete it from her side.
Reply
NRosales Premium
Check out the profile of Yogamama and you will see how many messages from me have been posted, trying to delete it but I can't. Thanks for the response, appreciated much.
Reply
Top