I have tried restarting my Mac, I've refreshed the page multiple times and I've closed out of my browser and re-opened several times.

I was just using the private messenger mere minutes ago and now it looks like this with every inbox message:


Does anyone know how to fix this? Kind of need to reply to some WAers...

Thanks!

Join the Discussion
Write something…
Recent messages
Rich908 Premium
glad you got it sorted
Reply
Prestones Premium
The phrase "... hit any key to continue", along with the image of a sledge hammer descending on the computer springs to mind.

Apologies, can't do you any good - other than perhaps to provide a chuckle ;-)
Reply
ColtonJames Premium
Carson actually fixed it now, he let us know in the live chat earlier :P
Reply
Kathy331 Premium
I've just done a test with JeanL, received her message fine and she received mine. It was a bit funny at the start though, like yours till I refreshed the page. Maybe a temporary glitch.
Reply
ColtonJames Premium
Could you send me a test PM as well?
Reply
tommydillard Premium
I do not know your situation but if you used it for promoting your affiliate links it might have been blocked. If not put in a support ticket in your siterubix blue button in manage sites and see if they can help you. Good luck
Reply
FamilyAffair Premium
Mine is the same as yours. Message Title, no message content...
Reply
ColtonJames Premium
Nope didn't use it to promote affiliate links at all. Just randomly started doing this but I'm not the only one so maybe there are updates being done on Kyle/Carson's end?
Reply
Top