Hello WA-family,

Can someone help me with my question concerning image adding in this section "Ask a question" ?

Join the Discussion
Write something…
Recent messages
EmakAmelia Premium
Hi Peter,
Please see the attached pic
Reply
Peterke Premium
Thank you very much!
Reply
Peterke Premium
But I don't see those icons...
Reply
ChrystopherJ Premium
Are you trying to add the images in SiteContent or directly in WordPress?
Reply
ChrystopherJ Premium
Does this help?
Reply
Peterke Premium
Via "Help Center" --> "Ask a question" --> add image ?
Reply
ChrystopherJ Premium
Apologies, once you have asked your question, you can go back to it and click on edit (see screenshot)
Reply
EmakAmelia Premium
If you ask question via Help Center > Ask a Question, you won't see the icon to add images.
What you can do is go to your WA profile page, click on Question next to Blog.
Then you'll see the icon as showed in the screenshot on my previous comment.
Reply
Peterke Premium
Thank you very much ! But it is very cumbersome and if you do not know that you can search for a long time ... Too bad they have not added this in the section "Add a question" ...
Reply
EmakAmelia Premium
It serves the same function though. Some people don't have the need to provide pictures on their questions.

I prefer to ask question via that Question button on my profile. It will be recorded there with all the answers I get as well.
Reply
Peterke Premium
In the section "Ask a question" I can only see this screen...
Reply
EmakAmelia Premium
I know. I have checked it myself. That's why I like to ask question via the Question tab on my profile page.
Reply
Peterke Premium
And that's why I think that's a mistake ... When you ask a question, it happens regularly that you want to add a screenshot? So from now on I will never use "Ask a question" again and that section is completely redundant ...
Reply
Top