Hello,

I try to use the search function (the windows in the center at the top of the WA page) and it doesn't give me any suggestions anymore...
Like it used to be...

Is this a change for everybody?
Or is this locally on my computer only?

Did anybody hear something about WA changing the search function on the platform?

Thanks in advance!

Grtz,

Bert

Join the Discussion
Write something…
Recent messages
XinZhang Premium
It did not load suggestions for me just now.
Xin
Reply
AngelsBird Premium
Maybe wait a while, cause my problem was solved after and hour without any actions...
Weird, yes.... But solved, also yes...
;-)
Reply
paulgoodwin Premium
HI Bert all OK here in Lithuania
Reply
AngelsBird Premium
Thanks Paul, the problem got solved, don't know what happened...
You are from Lithuania?
Closer than I thought... :-)
Reply
paulgoodwin Premium
So where are you man
Reply
AngelsBird Premium
Belgium... Not close enough to jump in my car and to be there for lunch... ;-)
Reply
paulgoodwin Premium
Not so far - have not got any customers in Belgium yet so if you have any friends in the audio field let me know ok
Reply
AngelsBird Premium
Well, I am interested myself but do not get the budget I guess?
Are you looking for companies or home users?
Cause these guys are just behind my corner and I know some people that work/worked there:
http://www.phlippo.com/

Grtz,
Bert
Reply
paulgoodwin Premium
Hi mate - just really home users as they are the ones who alway get shafted and my aim is to try and get my cables around the world to be remembered years later as that is my dream!
if you are able to help in any way man would be so good so maybe just share my site with them as everything you read is 100% true!
Reply
AngelsBird Premium
Ok, will mention it where possible... ;-)
Reply
paulgoodwin Premium
thanks buddy
Reply
vic62 Premium
Hi again

Yes - just tried again and it worked this time.

V
Reply
AngelsBird Premium
Thanks for checking
Reply
GeoffGS Premium
It just worked for me. Took a couple secs to load.
Reply
vic62 Premium
Hello Bert

I just tried it here and it's not giving me any results either.

Victoria
Reply
AngelsBird Premium
Probably it was a temporary problem, then?

I suggest we keep it on that... :-)
Reply
Top