Hi, Everyone...

This is something I have been meaning to ask the membership for a while...I have quite a large number of bookmarked posts here that I like to refer back to from time to time as I need.

While preparing to do a video live walk-through of the membership site for prospects to show them what the site offers I want to be able to jump to some of these pages. This really can show clearly to viewers what they have when they sign up for Wealthy Affiliate...

Unfortunately, much of the time the drop down menu hangs and it will not go past maybe items starting with the letter g or so...That means any posts I have tagged or bookmarked beyond that letter are simply not accessible...

I would be interested to know if this is a system wide problem or is it just because I have too many bookmarks? Is there a limit on bookmarks and if so, is there a good way to get around the limit other than creating a spreadsheet offline?

Looking forward to some feedback and hearing about others' experiences...

Cheers!

Dave : )

Join the Discussion
Write something…
Recent messages
MarionBlack Premium
I bookmarked a heap of posts and trainings until my list got too big. I switched over the using the bookmark manager in Chrome and putting all the WA stuff into a "Wealthy Affiliate" folder.
Reply
DaveSw Premium
Good idea, I too have a YUGE list by now, and accessing it can be a real pain...Thanks for the advice, it would still be interesting to see what the limits are for this feature so people can plan accordingly....Cheers and thanks for your input! Dave : )
Reply
MarionBlack Premium
It looks like 20 is the limit per page.
Reply
DaveSw Premium
Hi, Marion...

So that means 20 per account/profile? That is not much! I definitely will have to go with another option and I guess all the ones I have saved to now are gone...

Darn I wish I had known this...Two years worth of gathering bookmarks - and most gone...Anyway, I can recreate as I go along using your alternate method...Thanks for checking!

Cheers!
Dave : )
Reply
DaveSw Premium
Guess what? They are all back and showing now in a new cool format! Looks good and every single one is showing!

Sometimes you gotta ask?

Cheers!
Dave : )
Reply
MarionBlack Premium
I was just about to say that typing in a word from the title usually works.
Reply
bradmiller Premium
I experience it sporadically and have never known why- exactly as you have described. I have wanted to ask the question but then it seems the next time it works and have never figured out why. I have also wanted to request (maybe it can be done and I don't know how) the ability to mark a post with more than one label if it applies to a single post. But, back to your issue - I see it fairly often and then I don't - annoying.
Reply
DaveSw Premium
Yes, that is my experience as well. I never know when it will work good and when not. Unfortunately, there have been times at the most inopportune times it has NOT worked hehe...

Let's see if there are enough folks that are having issues and then we will have justification for asking for a look-see and possibly a fix for this anomaly!

I do have another question on a different area of the forum features that I will ask a question on next, but one at a time. Overall I am most pleased with what we have here...

Thanks for your input - I am running 75/25 at this point for some problems with the feature (based on only 4 folks, so not really indicative of much yet - let's see if we can get some more numbers)...

Cheers!
Dave : )
Reply
emerald860 Premium
It could have something to do with how many bookmarks you have. I just took a look at mine and had no trouble pulling up my bookmarked list. But then again, I probably don't have more than 30-40. Alanna
Reply
DaveSw Premium
Yes, that most certainly might be a factor - I do not even know how many I have, I just keep adding them hehe. I believe just for success posts I have maybe 10!

if you are showing a potential referral how useful this place is, one way of closing the deal is doing a screenshot share using Skype or similar...

I have done this with colleagues to show them what the website looks like and how it operates. We are building a membership site, and I want ours to work as good as this one!

Cheers!
Dave : )
Reply
Uta Premium
Hi Dave!

I have huge problems to search with my iPad - it actually won't show me anything!
With the computer it is a bit better but lacking a lot.

I would be happy if they could fix this - because I believe many questions doesn't need to be asked as there is already a post - but through this inconvenience not accessible

Maybe we need to message Kyle to fix this case!
Reply
DaveSw Premium
Yes, I am thinking if it is a problem more folks are experiencing that there may be a fix they can look at within the program they are using for the forum...

Thanks for letting us know you too are experiencing some difficulties with using the feature...It seems some are and some are not having these problems...

The tool is so useful I would like to see it fixed/work better. Especially when creating an explainer video, I do not want to have problems accessing the bookmarks hehe...

Cheers!
Dave : )
Reply
TheBuilder Premium
No, not me.
Reply
DaveSw Premium
That is good to know it is not being experienced by everyone! Cheers and thanks for your feedback! Dave : )
Reply
TheBuilder Premium
My pleasure.
Reply
DaveSw Premium
Cool! : )
Reply
Top