Evening all.
I cannot connect to site comments.
I left one comment and then it said safari could not connect to the page of the next one. But it opens any other page on here and elsewhere?

Join the Discussion
Write something…
Recent messages
AndyN1 Premium
Hi Lisa
I've had a number of people say they cannot leave comments on my site and others who can. The problem people experience is they get a white screen when they submit a comment. I checked with Site Support and they can leave me comments and I receive them. I have checked myself from different devices and they go through with no error messages and I can receive them. So far I have only tried with comments posted directly to my site. I will also try with WA comments and see if there are problems there too.
Maybe this has something to do with the different browsers people are using.
Best regards
Andy
Reply
LMH1968 Premium Plus
Thank you very much my friend
Reply
BrightSales Premium
Two days ago I had a problem with site comments. After finishing my review, I try to submitted my review but it didn't allow me. It says that this site is "no longer available." What a waste of time that was! I don't know why they let me do a review on it, if it was no longer in service. If this happens again I will report it to support. All the best!
Reply
RussellO1 Premium
I've been having a sililar problem off and on all week.
Reply
LMH1968 Premium Plus
All sorted now. I just skipped that post and all was fine. Thank you very much for stopping by
Reply
Francisco97 Premium
I have not encountered any issues regarding site comments, I hope you have been helped already by the rest of our expert WA community. Have a nice day...
Reply
Top