I updated my Gravatar image. I updated my WA profile image. The new photo was automatically added next to admin in Site Rubix Management Users. I would also like it next to Robert so the author has a photo. If it only takes one photo, then I would prefer it next to Robert. Update: Problem solved. I had forgotten to go back to Gravatar and add my second e-mail address. Once I did that the problem was solved.

Join the Discussion
Write something…
Recent messages
RDoren Premium
After I had posted my second e-mail address to the admin section of Site Rubix I forgot to go back to Gravatar and add that e-mail address in Gravatar. Once I did that, the problem was solved.
Reply
Triblu Premium
When doing a Google search for "my gravatar isn't showing up" (without the quotation marks, of course), I found the following instructions that MIGHT help you out here Robert...

"Don't forget that there are two kinds of avatars: a Blavatar for your blog, and a Gravatar for your personal profile (and for the forums, for comments, etc.)

Make sure you are following these instructions if you want to upload a Gravatar.
http://en.support.wordpress.com/avatars/gravatars/#upload-an-avatar "

Gravatars and Blavatars [explained] https://vip.wordpress.com/documentation/vip-development-tips-tricks/avatar/

Hope this helps you.

Trish
Reply
RDoren Premium
Thank you Trish. The problem was the fact that I didn't register my second e-mail address with Gravatar. I had no idea there was a Blavatar. Must look into that.
Reply
Triblu Premium
If you edit your post and add "UPDATE" and explain that you have your solution ... what you did ... then future readers will:

1) learn from your post quickly
2) not waste your time posting a solution when you've already solved your issue.

This was a solution that one of our previous members come up with and it works great.
Reply
JohnAT Premium
You will need to log in at Gravatar and add additional email addresses. Hope this helps; cheers :-)
Reply
RDoren Premium
Thank you so much John. It was easy as pie. I added that second e-mail address and that solved the problem.
Reply
Top