Is it me or are there some bugs on the stats page and when adding images?

Last Update: Sep 27, 2022

blog cover image
8
3.1K followers

Evening all - quick question/survey!

I usually receive a few clicks on my blogs here at WA, which usually result in between 20 and 80 clicks per day. This has been consistent for the past few years. I'm talking about the 'pink' clicks on the stats pages that refer to content within WA.

However, since Sept 16th, I have received ZERO clicks each day, despite having posted blogs and had people read them. Could this be a bug or two in the system?

Is anyone else finding this?

I also find that I have problems adding image to the blogs now, as it seems to cut off the right hand side of the image, however I crop it.

Have I missed something, or should I join the "Billy No Mates" club.... (Sorry Billy!)

Any ideas anyone?

Gail

Login
Create Your Free Wealthy Affiliate Account Today!
icon
4-Steps to Success Class
icon
One Profit Ready Website
icon
Market Research & Analysis Tools
icon
Millionaire Mentorship
icon
Core “Business Start Up” Training

Recent Comments

13

I was just going to say, "Ask Jeff Brown about image problems...he's had plenty." I don't know what you mean by pink clicks on the stats page. I have missed something somewhere. Where is the stats page?

It's on the $ sign on the top right of the dashboard. When you click on that, then click on Stats and you get a breakdown of a whole load of different things.

Glitches abound, Gail! It is not just you, my friend!

Jeff

OK great.

Yes, indeed, Gail! We have all been experiencing this!

Jeff

I know you would not wish to be alone in this, Gail! We are all in this together!

Jeff

Hi Gail, we're looking into why this report is not updating in the stats - I appreciate the thorough description as it really helps our team dig into these oddities.

Thanks Carson. I'm relieved it's not just me, although that may seem strange. Bugs in the system can be fixed.... "Billy no mates" is more difficult!
:)

I am having the same issues and so are others.

OK thanks for letting me know

I am having the same issues. I thought it was the update everyone keeps mentioning. I use to add images with NO problems now I am having so many image issues.

Kevin and Son

You are not alone, Kevin!

Jeff

OK thanks - not just me then!

See more comments

Login
Create Your Free Wealthy Affiliate Account Today!
icon
4-Steps to Success Class
icon
One Profit Ready Website
icon
Market Research & Analysis Tools
icon
Millionaire Mentorship
icon
Core “Business Start Up” Training