This may be a technical issue, but thought I'd ask here first.

I just put a new blog on my site in the dashboard. It was all in neat paragraphs and spaces. Then all of sudden it all went into one big paragraph. I separated it all, but it went back to the paragraph. I saved it. Also when I tried to put the H3 in it didn't work, made it smaller and italized it. Thank you in advance for any help/advice. :)

Join the Discussion
Write something…
Recent messages
MarionBlack Premium
Try putting in the paragraph spacing and H3 in VISUAL mode and it should work. Save as Draft and then check it out using Preview. ~Marion
Reply
Judy-B Premium
This is what I did. The H3 headlines still don't wok. I'll put in a ticket. Thanks so much. I don't know if the spacing worked or not. It changed when I went to Add Media and I didn't try that this time yet. Thanks for answering. :)
Reply
MarionBlack Premium
Try double spacing for paragraphs. The H3 only works on a complete paragraph.
Reply
Judy-B Premium
Will try the double spacing. Did not know about the complete paragraph. Will look at that too. Thank you
Reply
mackiejw Premium
Looks to me you either typed the text, or pasted it into the editor in TEXT mode. Try copy/paste your blog in VISUAL MODE, then it should show your line breaks.
John
Reply
Judy-B Premium
I paste from open office into the Visual mode. The H3 headings still don't work. Think maybe I'll have to put in a ticket. Thanks so much.
Reply
Judy-B Premium
What a learning time I've had, and a long afternoon... hope this helps :)
Reply
Judy-B Premium
Hey I think I did it, finally. :)
Reply
mackiejw Premium
Can you take a screenshot and show us? Take 2, one in visual mode, one in text mode
john
Reply
Judy-B Premium
Well, I finally figured out the screenshot, but can't figure out how to put it here.
The blog went to the one paragraph after I saved the draft and went to Add Media.
Thank you for any other help. :)
Reply
mackiejw Premium
Attach the screenshot HERE
Reply
Judy-B Premium
I'm sorry I just don't get how to do this. I tried and I got a oops message.
Reply
Top