I think I may have made a mistake by zeroing all my media settings? Can someone please let me know what each of these should be set on?

Thanks,

Mark

Join the Discussion
Write something…
Recent messages
davehayes Premium
Answered below Mark
Reply
JeffreyBrown Premium
Thanks for asking this question, Mark! I wasn't totally sure either!

Jeff
Reply
Zoopie Premium
Good question buddy, following.
Reply
1Rudy1 Premium
Yes. These are maximum defaults
Thumbnail 150x150
Medium 600 x 600
Large 1024 x 1024

This will help set images for you. You can adjust from there.

Rudy
Reply
Apples64 Premium
Cheers Rudy
Reply
apache1 Premium Plus
Reply
Apples64 Premium
Yeah this does mate, but I forgot to take down what my original settings were before I zeroed everything LOL.
Reply
apache1 Premium Plus
Generally, it would be 150, 300 and 2024 depending on the themes are some may be different.
Putting them all to zero is optional I still have my settings and my speed is not affected.
Here is a snapshot of my settings.
the changes are optional. and not a requirement
Reply
Apples64 Premium
You are a champion Andrej!!

Thanks mate.
Reply
apache1 Premium Plus
You are welcome enjoy your evening
Andre
Reply
ParthaB Premium
Oh Mark,

You've got like the Midas Touch, but in reverse!!

Every time you touch something it falls apart!!! Hahahaha.

I don't know how you do it. It's a talent!! LOL.

Andre and Rudy have you covered.

Partha
Reply
Apples64 Premium
Just working away at getting my site speed up after reading your blog post.

So in a way you are partly to blame mate lol..
Reply
Top