Having a issue with Elementor. I placed a TOC in post where I wanted it. After saving, I review post. I have two TOCs, in which one appears later in my post. I cannot get rid of it. I cannot even find it in the code.

Has anyone ever had this issue? Is there a solution without deleting and starting over?

Join the Discussion
Write something…
Recent messages
eminentcopy Premium
Were you able to resolve the issue?
Also, check the TOC setting.
Reply
RCanty Premium Plus
Had to reset plug-in!

Canty
Reply
eminentcopy Premium
Glad you got it resolved
Reply
jghwebbrand Premium
Sometimes when using the block editor a /div statement is missing which causes content duplication. The missing code is usually at the the end of the content that is being duplicated later on in the post.

We have to go into the code to fix it. But it takes time to find the error.
Reply
Triblu Premium
Hey Ronnie,

Personally, I don't use a pagebuilder... but whenever I have a technical issue, Google is my "go to" for finding a resolve.

When Google searching your issue, my very first try... it appears that I may have been able to find assistance in the search results I received.

Thought I'd share that tidbit of info with you so that you could run the same search and check through the chats and posts.

See screen print below...

DO remember to ALWAYS backup your website BEFORE making any changes so that should worse come to worse, you can EASILY restore your website to what it was before you made any changes in resolving this issue.

My favourite backup plugin is now: Hope you find this helpful.
Reply
Zoopie Premium
Following for answers. Try site support if nothing gets resolved Canty. I would be interested in seeing replies.
Stephen
Reply
RCanty Premium Plus
Apparently, all I need to was reset plug-in!

Canty
Reply
Newme202 Premium
Have you checked the settings of your TOC?
Reply
RCanty Premium Plus
I used the TOC from Elementor. however, I did not check the TOC plug-in. Will do that now.

Thanks,
Canty
Reply
Newme202 Premium
Ok
Let me know how you get on
Reply
RCanty Premium Plus
Once I deactivated the plug-in and reactivated it, things seemed to work fine. Don’t really like this Block Editor.

Canty
Reply
Newme202 Premium
Lol
We need to try and get accustomed to using it
It will all that we will have soon
Reply
Top