I can't get into my website anymore unless as admin? Every time I try to login through WA to my website, it says error and asks me to complete a simple math addition.

Then another login screen comes up that asks for username and PW and the screen has the wordpress logo at the top of it. This happens EVERY time I try to login. Can someone please help and explain?


Join the Discussion
Write something…
Recent messages
CherylK Premium
Wish I could help. I always log in from SiteRubix and haven't had any problems.
Reply
floks19 Premium
I have the same problem. But after trying several times I manage to log in.
Reply
tclough Premium
I am having the exact same problem today. Maybe some maintenance going on? I hop eit comes back soon.
Reply
MatthewR Premium
Yeah I think it may be ever since I installed the Jetpack plugin, do you think that was it?
Reply
MatthewR Premium
Thanks Kathy, That was extremely helpful and I ended up deleting that clunky plugin thanks to you. I already knew it was slowing up my site and couldn't really remember why I downloaded it in the first place.
Reply
Kathy331 Premium
A lot of people use it and recommend it. Any site I've dealt with running that plugin has always run into problems!
Can you get back into your site now?
Reply
MatthewR Premium
Yes that ended up being the issue that was causing an extra step when I tried to log in to my website from WA. Thanks so much for your help and education because I'm glad I got rid of that plugin!

Would you mind clicking on my site now to see if it loads a good speed?

fulfillmentinlife.com
Reply
Kathy331 Premium
It took an age to load and Google page speed insights returns an error. https://developers.google.com/speed/pagespeed/insights

Try going through this training, it's long but worth it.
Reply
MatthewR Premium
Yeah I just installed custom share buttons with floating sidebar PRO plugin, I'm wondering if that's what did it?
Reply
MatthewR Premium
Thank you for your help! I will go through the training and get back to you on this!
Reply
KatieMac Premium
oh have your tried resetting the password if all fails put a support ticket in I did that once and it was because I had added a security plugin and it was so secure would not let me back in
Reply
MatthewR Premium
Hey Katie, I think that might be it. Anyways I'm able to get in just an extra step and will look into how to get it removed. Thanks guys for your help!
Reply
KatieMac Premium
Glad its resolved have a good day
Reply
Top