Yesterday I signed up with Gravatar and waited for the e-mail to complete the activation. I waited, and waited, and waited, and I'm still waiting!
Has anyone else had this issue?
I used my website e-mail address which has a forward to my personal e-mail but nothing has come through?

Join the Discussion
Write something…
Recent messages
DianeScorpio Premium
Hi - have you checked your website email to see if it is there and just hasn't been forwarded?
Reply
b42old Premium
How do I do that?
I tried to find it but don't know how with my forward set up?
Reply
DianeScorpio Premium
Hi - click on Websites, then Site Manager. The email tab is at the top of the screen.
Reply
b42old Premium
Yes, but it only shows the forwarding e-mail, not a means of accessing them
Reply
b42old Premium
This is what I see.
How do I access the e-mails?
Reply
b42old Premium
It's all fine, I just haven't received the e-mail so I can't activate
Reply
YvonneBray Premium
okay
Reply
YvonneBray Premium
Mine too a little whie as well
Reply
b42old Premium
How long is a little while?
I've been waitng for 18 hours
Reply
YvonneBray Premium
I know it was a while a couple of days I think.
Reply
b42old Premium
Thanks Yvonne, can't believe it is so slow.
I have created another one with my personal e-mail for now.
Thanks for you help, very much appreciated.
Cheers,
Rab
Reply
YvonneBray Premium
your welcome Rab
Reply
YvonneBray Premium
I went to search when I did mine to see what I did wrong.
Reply
YvonneBray Premium
Yeah I had an issue some time back. I retried again later.
Reply
b42old Premium
I've been trying since yesterday afternoon and still nothing
Reply
YvonneBray Premium
clear your cache and I have sent you a link on how to from Kyle. That helped me a lot.
Reply
AbieAJ Premium
Have you checked your spam folder ?
Reply
b42old Premium
Checked everything.
I suspect it's an issue with e-mail forwarding from my website?
Reply
AbieAJ Premium
I'd check credentials again, may be spelling. I never had an issue with forwarding. Hope you get it resolved sooner.
Reply
b42old Premium
Have checked everything many many times.
All correct
Reply
Top