Internal System Problem

Last Update: March 01, 2021

Hello WA family, great evening to everyone.

Can someone clarify this issue with the system for me, please? (Clarification) why when I get a link from the mirror on top of my WA account, I copy and paste it in the comment of someone that need assistant, it does not go through. (it gives me the message as (Internal System Problem try again.)

This is not the first time it happens.

Thank you for any clarification you may have.


Elizabeth


Join the Discussion
Write something…
Recent messages
JeffreyBrown Premium
I usually open the post that I am going to use in a post and click affiliate, then go to my post and click paste and it is right there!

Jeff
Reply
ElizabethRo2 Premium
I sometime do that too Jeff, however for whatever reason it didn't work this time.

Thanks for helping.

Elizabeth
Reply
JeffreyBrown Premium
Unfortunately, it seems that those things sometime happen, Elizabeth!

Jeff
Reply
Newme202 Premium
That should not be happening Elizabeth. You need to contact site support
I've seen that message when the links has a question mark at the end.
I now just move one space to the left to prevent that error reading
Please let us know if your issue was resolved.
Reply
ElizabethRo2 Premium
Hi Simone, yes, when it happen again, I will definitely let you know, cause the first time it happen, I didn't do anything about, I blamed it on my slow computer, but this time it was not.

In the future I will pay much more attention and do a screenshot of the issue.

Stay bless.

Elizabeth
Reply
Newme202 Premium
Awesome :)
Reply
Only1Hugh Premium
Hey Liz is it the search icon you are calling a mirror? And is it that when you copy and item after a search query and you paste it in that you get this error message?
Reply
ElizabethRo2 Premium
Yes Hugh, lol-- i have a problem with the correct name of things :) but you read me correctly. :)
Reply
Only1Hugh Premium
You need to tell me step by step. After you identify the search item are you hitting affiliate link and then hitting copy. Then you paste in using right click of mouse or ctrl V. Let me know
Reply
ElizabethRo2 Premium
Hi Hugh, I did everything you mention, in the search box, I just right click, copy the link from the search and right click it into that person's message, then send, that is when it wouldn't go and gave the message of error. I wish I had screenshot it for you to understand me more.

I rarely give answer to other members, only when I am sure of what I am saying, then I try to give them a response. In this case, I was unable to help, and I don't remember who that member was.

Anyway, next time I will pay more attention in what I am doing.

Thank you for your dedicated support.

Stay blessed.

Elizabeth
Reply
Only1Hugh Premium
Okay Liz let me know if it does happen again. Have a wonderful night.
Reply
ElizabethRo2 Premium
I will, you stay blessed.

Elizabeth
Reply
Only1Hugh Premium
Thanks Liz
Reply
JrzyGrlBJ Premium
Can't help you with that one, Elizabeth. Maybe you should ask site support.

Good luck getting it resolved.

Barbara
Reply
ElizabethRo2 Premium
Thanks Barbara, :)
Reply
JrzyGrlBJ Premium
Sorry I couldn't be of help.
Reply
GeoffreyC1 Premium
What is the mirror on the top of your account,??
Reply
ElizabethRo2 Premium
The magnifying glass on the menu bar.
Reply
Top