Bing webmaster tools site verification fails?

Bing webmaster tools site verification fails?

asked in
Search Engine Optimization

Hi, I followed Kyle's video on bing site verification but keep getting

"web exception status: Connectfail


Canonical Name Records No data

How are you trying to verify, through all in one seo or manually?

Hi Nathaniell,
I pasted the code into all in one SEO as shown in Kyle's video

If that's not working, you can try to do it manually. Just double check that the code was copied first, as the manual way can be a bit confusing for newbies.

This training should help, it's pretty clear:

Hi Nathanielle,
Thanks for the reply.I have just sorted it out.I had my address as https instead of http that seemed to be the problem.
thanks again.

See more comments

My e mail link won't open on compose page.?

My e mail link won't open on compose page.?

asked in
Getting Started

Hi ,I've seen this asked but haven't solved it yet.I have an e mail link on my home page.The link behaves if its active but nothing happens when you click on it.My e mail is

Where is an example of a place you created the link? There's probably jut a bit of code wrong. It's working for me here in WA like you have it written.

Hi Nathaniell,I'm using the link on my profile page at the bottom.I created a new user as in Tommy's video .The link is active but takes me to a blank page.

I set up a new email and user contactme@cycletrainingplans.com

works fine for me. Do you have an ad blocker that's blocking it? It opened in a blank page for me too, but pulled up my mail client no problem. Is there an issue with your mail client on your computer?

Hi Nathanielle,
Yes the problem was on my pc with the default mail server.Thanks for your help

Cool. Glad you got it fixed.

When you created this email did you forward it to your personal email like I show in this video.

Thanks Tommy,I did as per video but it takes me to a blank page

See more comments

Google sitemap error 404 in webmaster tools?

Google sitemap error 404 in webmaster tools?

asked in
Everything Wordpress

When I do site map test in webmaster tools I get HTTP error 404 not found.If I click on site.xml it brings up my site but has the blog posts missing but the rest of the page is

Thanks everybody for the help.My address I copied was /sitemap.xml. When I removed the dot at the end it fixed the problem.
Cheers

Great!

Did you build the sitemap with google xml sitemap yet? If so, in WMT all you need to do is enter sitemap.xml as I believe it already gives you the website.com part. The full URL, should be the link that kyle showed you below.

Let us know if you get this fixed.

http://yoursite.com/sitemap.xml (obviously replacing yoursite.com with your website URL)

That should be the format of your sitemap. If you enter this incorrectly or you have not set-up your SiteMap yet, then you are likely going to get a 404 error.

Here is some training on how to set-up a SiteMap within Wordpress/Google Webmaster Tools:

I would help but I have not had that yet.

Try this. :)

See more comments

Credit on a featured image?

Credit on a featured image?

asked in
Everything Wordpress

Hello,

I'm adding a featured image on a post that requires a credit.I know how to add it for a page image but can't find how to do it for the featured image.Help please.</

I just make sure I give credit in the post itself. There's no way to add a link to the featured image section without customizing your code. You can just say "featured image credit" and link appropriately to give the person credit.

Thanks Nathanielle,
Thats a good way to solve my problem
Cheers,
Bruce

On the right hand side in many thEmes on the pages page about halfway down is a field that says add featured image. put your image there from your gallery.

Thanks, I can do that but I want to hide the image credit source so it only appears when the mouse hovers on the image.With page images you can click on the picture and add it but not with featured image posts.

See more comments

Image not in published post?

Image not in published post?

asked in
Everything Wordpress

Hi, I made a post with an image,it appears in the preview but not when its posted.I've seen this explained before but can't seem to find it.Please help

Is your picture shown in a preview of your posts? but not the post itself?

If so it could be that you inserted your image into the featured image area and not the post itself.

Can you provide a link to your site to see?

Hi Rscahill.Thanks you're right.I didn't know about the featured image area.
Cheers,
Bruce

No problem :)

See more comments

Login
Create Your Free Wealthy Affiliate Account Today!
icon
4-Steps to Success Class
icon
One Profit Ready Website
icon
Market Research & Analysis Tools
icon
Millionaire Mentorship
icon
Core “Business Start Up” Training