Help with Amazon widget

Last Update: March 02, 2019

I am having problems when trying to add an Amazon banner to my website. I have asked support for help but I have not received an answer to the problem. Amazon is using "iframe" instead of "href" for their "html". Instead of going to the Amazon site when clicked it does nothing. If you wish to go to Amazon you have to right click the banner and then click open in new tab or window.

I have another site and this problem does not exist on it. I copied the same banner html into both sites. It works on one but not on the other.

Has anyone encountered this problem? If so, how did you solve it?

I look forward to solving this problem.

Thanks ahead of time.

Join the Discussion
Write something…
Recent messages
GJBDJC Premium
I just read that iframe will not work on an https site it the iframe content is not https. Might that be the problem?
Reply
baritonetom Premium
Thanks. I think you are right. Do you know how I can insert an amazon banner, then?
Reply
GJBDJC Premium
I took a look at some of the code that Amazon gives me. It all appears to be https and if your site is hosted on WA it also should be https. If you copied older code, perhaps update it. It's tough to say without understanding the source of the code.
Reply
GJBDJC Premium
A little more information would be helpful. Is your site wordpress? Are you trying to put the banner into a post, page, header, sidebar?
Reply
baritonetom Premium
I am putting it in a side bar. It is wordpress and the theme is Screenr.
Reply
SnazzyIT Premium
Hi i found this WA post which might be helpful to your query
Reply
baritonetom Premium
Thanks. I'll check it out.
Reply