Hi, I added a new post today and it shows in the "All Posts" list but when I visit the site the post isn't there.

Yet all the stats show it as being published?

Some guidance please?

Join the Discussion
Write something…
Recent messages
Jolan Premium
Thank you, everyone, for your very helpful suggestions, I think I have covered all of them if not I will get to check them all. Thanks.
Reply
feigner Premium
when visiting your site to view recent changes then you may need to refresh your browsers cache as it stores your recent visited websites...
to do this on a pc press ctrl+f5 and that refreshes the stored view for the page you are on...
it is a very useful technique for seeing the changes you have recently done to your site...
good luck
phil
Reply
Jolan Premium
Thank you, I have an Apple but I have gone through and done all you suggest. Cheers.
Reply
feigner Premium
different keystrokes on the apple..but the same process...
Reply
Jolan Premium
One more question, I know I could troll through the training but how can I check that my posts go to FB and Twitter? I had it set up originally but can't now remember where I had to do that. Having been away for a month or so I think old age is catching up on me. Thanks.
Reply
AbieAJ Premium Plus
You can open your accounts in twitter and Facebook and view them, however if you use a plugin to post from your website, if it posts it should be okay.

You may use sassy social, add to any for grow social via Plugins and add new | WordPress sites back office.
Reply
feigner Premium
when you create the post then at the bottom in the seo section you can setup the social metadata for the post...(there is a tab to select social)
once you have posted it then visit hte post and click on the facebook and twitter icons on your site and this willl add them to your timelines and give you a social signal...
good luck
phil
Reply
Villageist Premium Plus
Good question! I have not figured it out. 🙏
Reply
Sherry58 Premium
This happened to me a few times also. Refresh on mobile when your site is up, it'll appear.
Reply
Jolan Premium
Thank you. I haven't tried it on my phone I don't access it on my phone though I suppose I should. Thanks for the hint. Cheers.
Reply
Jolan Premium
Thank you again I have just tried it on my phone and worked beautifully and the "lost" post also came up. Cheers.
Reply
AbieAJ Premium Plus
You may need to empty the browser cache, refresh and try again. Try URL in a different browser or mobile device.

You can also empty servers cache.
Websites > Site Manager > Details > Sitespeed > Empty site cache
Reply
AbieAJ Premium Plus
Also, if you edited a document in site content and published it, future edits has to be done in WordPress. Site content and WordPress work independently.

I'd place my images in a document in site content and publish it to my site. it will be added to my WordPress media library. Then delete the “temporary image” doc in site content so that it does not get indexed as well.
Reply
Top