I can't select all and copy and paste it with photo's and I've spent hours create this content. I hit publish but the article on my site is blank. How do I republish the article without losing all my work.

Join the Discussion
Write something…
Recent messages
Kyle Premium
Well the content will still be there. Are you publishing through SiteContent or are you publishing directly through the back office of your website?

What is the URL of the post that is not showing up? Let us know more details and we will be more than happy to help you out here.
Reply
GeoffreyC1 Premium
Yea there is always a backup thankfully.
Reply
LMH1968 Premium
You have some great answers
Reply
Amykaza79 Premium
Hi,
Don’t panic in WA sitecontent always have backup just check in unpublish tab.
Remmber kyle say in training, when write articles just have tab for write. Close all browser tab, I suggested before write clear browsing data or write in Microsoft word first. If have problem you have backup.
Good luck
Reply
AbieAJ Premium
Hi, if you edited a document in site content and published it, future edits has to be done in wordpress. Site content and workpress work independently.

I'd place my photos in a document in site content and publish it to my site. it will be added to my wordpress media library.
Reply
DashDNations Premium
well, the published article is completely blank and I can't get copy and paste to work. It sounds like I have to redo everything.
Reply
DashDNations Premium
Thanks though, I was just hoping to avoid hours of more work.
Reply
AbieAJ Premium
Try two things, first empty browsers cache refresh try again.

or

Empty servers cache by going to sites manager https://my.wealthyaffiliate.com/websites

Clicking details last button on the domain you are using.
Reply
AbieAJ Premium
Is it okay ? Where you able see it ?
Reply
Top