I've been working hard on my first Blog this week and I'm ready to publish it. To my surprise my Content in my opening paragraph has been removed. It wasn't anything someone would be offended by? Does WA go in and change Content before it's published. This is what was missing. My opening, Before I get started on my topic, I would like to speak to you about why people are striving so hard to get a better understanding of "The Cost of Doing Business Online!" The last part of this sentence is one of my key word pharses and my Title, I think it's important to leave this in. Please let me know what's going on I don't understand and I want to publish this today. Thanks for your time, Sharon
Join the Discussion
Write something…
Recent messages
Profithog Premium Plus
I've had that happen to me on my blogs as well eve though they are not hosted on WA. It may be a WordPress issue or a computer memory issue. I found that when I logout of my blog, delete all my surfing history (I use Chrome) and then delete the excess files on my computer and then go back into the blog I was working on everything is usually fine. So I'm inclined to think it's a "memeory" issue or simply a WP glich that gets fixed by deleting history files. Give it a try, see if it works for you :-)
Reply
Happygirl48 Premium
Thanks Profithog:) I was away for the day yesterday. I will give these things a try, I haven't had this happen, but once. I hope if I update that would take care of it too. If I can ever be of help please ask, I'll do my best. Sharon:)
Reply
Profithog Premium Plus
You're welcome ma'am. I hope it solves your particular problem :-)
Reply
Happygirl48 Premium
I let you know if I have anymore problems, Thank You, Sharon:)
Reply
Top