Hello Guys...I want to change fond to the headers of my post, I've been trying since yesterday, but the option is not available for some reason.

When I did my first post, I worked on it directly in site content and didn't have any problem elaborating it.

That's my second post. And I wrote it in a google doc before copy and paste in the site content. Is this perhaps the reason?

I hope you can assist me with my query

P.s: I'm having some issue moving or removing images in site content when adding visual too?

Thank you

Join the Discussion
Write something…
Recent messages
AbieAJ Premium Plus
Hi

You may want to refresh and try again, empty browsers cache and see if there's a change.

For some reason site content sometimes doesn't like text pasted in it. or screen starts jumping up and down. However you may want to paste as plain text and try again.

Can you describe your issues with images. Normally if you click on an image you are able remove with a backspace.
Reply
AbieAJ Premium Plus
Further info

If you edited a document in site content and published it, future edits has to be done in WordPress. Site content and WordPress work independently.

I'd place my images in a document in site content and publish it to my site. it will be added to my WordPress media library. Then delete the “temporary image” doc in site content so that it does not get indexed as well.
Reply
ChristianAl2 Premium
Hi, paste as plain text. Do you mean deleting visuals, erasing the content and paste the content again?
Reply
ChristianAl2 Premium
I haven't edited the post yet. Therefore I can still work on it in site content, can't I?
Reply
AbieAJ Premium Plus
Totally yes. Instead of paste, choose paste as plain text.
Reply
ChristianAl2 Premium
Unfortunately, I have no option to paste it as plain text.

I also pasted the content in notes and then from notes in site content but nothing
Reply
AbieAJ Premium Plus
Ctrl + Shift + V to plain text
Reply
ChristianAl2 Premium
Thank you man, that worked :)
Reply
AbieAJ Premium Plus
Awesome, so happy for you :)
Reply
ChristianAl2 Premium
Abie...I'm adding visuals to my first post, and I'm doing this in WordPress. The image size is too small (300 x 200) or too big (1000 x 666).

Can you advise me on that, please?
Reply
JoeRebisz Premium
Did you do your first one in site content before publishing? Are you trying the same thing with the second after you published it already? If already published, changes would have to be made in WordPress.
Reply
countrylife Premium
Hey
Did you paste as plain text or just paste? Sometimes it adds extra bits from google docs. I click image and click backspace then I insert somewhere else.
Reply
ChristianAl2 Premium
Hi,

Thank you for your response...If by "plain text" you mean writing with no visual content. That's exactly what I did.

I m gonna try to move the images as you suggest
Reply
ChristianAl2 Premium
It worked. Thanks. The picture has been deleted from my post. I suppose I can repaste it somewhere else.

I hope I can resolve the main issue with the Fond without too much efforts

Thank you
Reply
countrylife Premium
Highlight text want copied and then point your mouse where you want to paste, right click it and choose "paste as plain text" versus "paste".
Reply
countrylife Premium
You're welcome.
Let me know if you figure it out.
Reply
ChristianAl2 Premium
Unfortunately, I have no option to paste it as plain text.

I also pasted the content in notes and then from notes in site content but nothing
Reply
countrylife Premium
Yeah Abie got you, glad you got it figured out.
Reply
ChristianAl2 Premium
Hi,

I'm adding visuals to my first post, and I'm doing this in WordPress. The image size is too small (300 x 200) or too big (1000 x 666).

Working on visuals in site content seems to be more practical, however. Can you advise me on that, please?
Reply
Top